Kto ide so mnou do toho?

[zruseny22]

... a potom tá samota, izolácia.... len ty, jedlo- nejedlo, depresie, úzkosti, samovražedné myšlienky, lebo potom ti z toho začne až prepínať... ešte stále máš "na to" chuť?

[zruseny22]

analife, sorry, ale pochybujem, že si si to behom 10 minút "uvedomila". To by bol priam zázrak. Lebo ja si to "uvedomujem" už od 12tich, teraz mám 27. A vďaka PPP som aj v invalidnom skoro rok. Tak keď si chceš dojebať život- myslím, že môžeš mať tak 15 rokov, tak nech sa páči. Keď nemáš nič iné na starosti, len počítať, koľko kJ si zjedla, čo budeš jesť a pod. Potom začnú depresie... úzkosti... no fakt krásny život. Len do toho.

[zruseny22]

analife, no jasné, a anorexia a bulímia sú "riešenie". To si fakt vystihla. Ak v tej sračke ešte nie si, tak ani nezačínaj. Lebo ti z toho prepne.... a budeš mať spackaný celý život.

analife

Katka889 dakujem ti za radu. Pokusim sa! budem sa snazit! do anorexiu som uz spadla lenze neviem ako sa vyhrabat tak to racej robim dalej potrebovala som aby mi niekto otvoril oci a myslim ze ty a "cry" ste mi v tom trochu pomohli! PREPACTE! a Dakujem!

Katka889

A kazdy den sa pozriet do zrkadla a povedat si, ze si krasna, lebo ak budes mat neustale komplexy z niecoho, budes mat neustale zdravotne problemy.. Hovorim z vlastnej skusenosti, nase zdravie a vnutorna harmonia sa odvija od nasho myslenia.

Katka889

Ja ti poviem. Najprv si dat tri facky, studenu sprchu, zacat sa zdravo stravovat a pravidelne sa hybat. Najlepsie co mozes urobit

Matka872

analife

vies kolko je na svete smrtelne chorych ludi ktori drzia hladovku,tzv.detoxikaciu tela musia podstupit aby mali aku taku sancu na prezitie?
Co by dali zato aby mohli normalne sa stravovat ako ostatni,zdravi ludia.
PS:pokial ti to netreba nerob blbosti.Co chces umriet?