Môj priatel má podozrenie že masturbujem ....

Príspevok v téme: Môj priatel má podozrenie že masturbujem ....
nikita ba

Zdravým , poprosím vás o radu alebo skúsenosti .... prednedávnom som ležala s priatelom v posteli uz nachystany na spanie ... ale nejak sa to zvrtlo ale doslo len k tomu ze ma dobre vyprstoval.... po chvili mi dal otazku ci sa ma moze nieco opytat .... opytal sa ma ci som v ten den alebo v poslednej dobe nemasturbovala lebo ze som sa mu zdala nejaka moc "otvorena" ....posledny pohlavny styk sme mali ale pred troma dnami. chcem sa opytat ci moze byt vagina stale taka "otvorena " ci ako to mam nazvat ked mi polozil taku otazku ci masturbujem :-/ .... dufam ze ste tomu aspon trochu pochopili a ak nie tak skusim to blizsie vysvetlit :-) budem vdacna za kazdy nazor a skusenost .dakujem !!!

nikita ba

to som aj ja uz kolkokrat povedala ze rozumu nikde !!! ved ano mne sa to pacilo bola som uvolnena a vseko islo perfektne tak ako vzdy tak nechapem co sa mu nezdalo :-/ :-/ no a to veru ano taky odbornici - šuflikanti :-D

lilyianka

25 a rozum nikde!!
veď si bola uvolnená, páčilo sa ti to, tým pádom si bola ako on to nazval "otvorenejšia" ...

nikita ba

aha tak asi niesom teda sama a jedina ... cize ked som viac vlhka ako inokedy moze sa stat ze by som bola viac otvorena ?? je to teda normalne ?? lebo som nevedela ako mu reagovat na taku otazku a nechapala som takemu divnemu vyrazu ze som viac "otvorena " . dakujem za zapojenie a vyjadrenie vasho nazoru.mojmu najmilejsiemu je 24 bude mat 25 tento rok.

lilyianka

tvoj priateľ mi tou tvojou otázkou pripomenul príbeh mojej jednej kolegyne: jej manžel ju totižto podozrieval z toho, že ho podvádza, keďže sa do nej veľmi ľahko dostal (čiže bola viac vlhká ako inokedy) a z toho debilko usúdil, že má iného ..
k tvojmu priateľovi radšej no comment, lebo toto by sa asi normálny dospelý človek neopýtal (ale tiež by ma teda zaujímalo,koľko že je tomu tvojmu srdcu najmilejšiemu stvoreniu)