Dlhotrvajuci biely vytok

Príspevok v téme: Dlhotrvajuci biely vytok
pia

Zdravim baby, mam 26 rokov, nikdy som vytoky nemavala, a ak ano klasicku mykozu, ktoru som za tyzden preliecila.Uz asi rok a nieco mam vkuse neprestavajuci biely vytok , ludovo povedane bielotok. Dsot ma to trapi, lebo je to neprijemne, skusala som vselico pit zenske caje, vyplachy rosaligom, rozne globule, maste, capiky. nepomohlo mi nic ani Wobenzym, ani posilnenie imunity, ani branie probiotik. Zenska lekarka mi tvrdi , ze je to ok a je to pirodzene ak to nezapacha, nesvrbi...ale mna to páli, na vulve mam z toho doslova vyzrate miesto. Jeden cas som si mylela ze je to laktobaciloza, premnozeny laktobacil, ale nepomohla ani liecba abt ani vyplachy sodou. Hak neuzivam. Hormonalny profil-len mierne zvyseny testosteron. Mate s tym nejaka skusenost? Upozornujem, ze to kvasinky niesu. Vytok mam lepkavy a husty a nemeni sa vo fazach cyklu,mam ho stale kym mi skonci menzes aj zacne menzes.

gynolact

Odkedy som použila gynolact tiež to mám a teraz sa mi to zase vracia a mi to vadí lebo je takto dosť neprijemné spať s priateľom

pia

no ano mam to asi aj ja tak rok aj nieco od minuleho roka...ono ja neviem co to bola zhoda nahod, prestala som uzivat Hak, brala som aj agresivny liek roaccutane, nastupila som do svojej prvej prace(stres), raz som naozaj kvalitne premrzla (vonku bolo -20) je tu viac faktorov, ale neviem naozaj z coho to mam..

sel14

niečo podobné mám aj ja mám 14 mens. rok a biely hustý lepkavý výtok zapácha ale nič ma nesvrbí ani nepáli .. neviete čo na to ?