Tecie pracka pri odstredovani

Príspevok v téme: Tecie pracka pri odstredovani
ververka

Ahojte,

mam pracku LG a po 4 mesiacoch zacala tiect.
Pri napustani, prani ani vypustani je to v poriadku. Zacne vytekat az pri odstredovani. Je to cista voda bez peny, bez prasku a bez vone.
Hadice su neposkodene, vyteka zo spodu pracky.
Skor nez zavolam servis, vedeli by ste mi poradit co by to mohlo byt?
Pracieho prostriedku som dala minimum.
Napadlo ma odsrobovat zadok pracky a skontrolovat spoje. Ale bojim sa ze mi neuznaju reklamaciu a taktiez mi to pride zbytocne, ked netecie pri napustani/vypustani, len ked pride odstredovanie.
Dakujem

Elody

Ahojte, nám tiež tiekla, len pri odstredovani, dôvod som tiež nenašla, hoci sme popozerali všetko možné. Nakoniec sme volali opravarovi, najskôr sa opýtal, ci sa otvára zhora (áno), ze ju treba trosku nakloniť do boku, ze take pracky majú vnútri nejakú nádobku a tá ked sa preplni penou, alebo vodou, co trosku vyteká, ked je pracka preplnená alebo je priveľa prášku, tak to začne odtiaľ pretekať. No ale po naklonení sa nič nedialo, žiadna trocha vody (ak mi popísal) nevytiekla, tak nakoniec sa predsa prišiel na pracku pozrieť. Hneď zistil, ze tá guma, co je okolo bubna, hore pri vnútorných dvierkach, je deravá, ze asi ked som zatvárala tie vnútorne dvierka nevšimla som si trčať nejakú šnúrku, a pod. a to tu gumu pri odstredovani pretrhlo. Taká mala dierka, ľahko rozpoznateľná, ale žiaľ len ked človek vie kde a co ma hľadať... Dosť dlho som to neriešila, myslela som, ze žiaden veľký problém to nebude, veď vyteká len trocha vody, ale ako sa ukázalo, mohla som si odpáliť elektroniku, lebo by sa voda mohla dostať do motora, alebo elektroniky a potom uz len pracku vyhodiť.... Takze radšej nečakajte...

ververka

drôt, troska ti uniklo zmysel toho zbytocneho. To odsrobovanie krytu na pracke mi pride zbytocne, kedze netecie pri napustani a vypustani, iba pri odstredovani.

odtok, Iba Katka - vdaka vam.

Iba Katka

Veverka veď reklamuj, keď zasiahneš sama do práčky, aj utiahnutím šrubky, tak strácaš nárok na reklamáciu. Tak ich pekne prežeň

ververka

drôt, kdeze som povedala ze je to zbytocne?

"Skor nez zavolam servis, vedeli by ste mi poradit co by to mohlo byt?"

len ak viem dotiahnut srob a to je vsetko, chcem to urobit nez prehanat servisakov.

drôt

mas styri mesiace novu pracku, ta tecie a tebe sa zda zbytocne volat servis? Inak si OK? Tento pristup by sa dal aplikovat v pripade, ze si kupila pracku s presne takto deklarovanou chybou za cenu zodpovedajucu cene nepodarku.