Stara laska - ist do toho?

Príspevok v téme: Stara laska - ist do toho?
tomfree

Ahojte, rad by som spoznal nazor na nasledujucu situaciu. Pred par rokmi, pocas pobytu v zahranici som stretol jedno dievca (doslova laska na prvy pohlad, uplne nahodou to bola prave Slovenka :) ). Ja som sa do nej sialene zalubil, boli to asi najkrajsie tyzdne v zivote. Lenze som sa nejak do vztahu nemal, tak to skoncilo tak, ze si nasla coskoro ineho. Ja som sa na to cele pozeral, bolo mi skoro do placu... ale bola to len moja chyba, napriek tomu velmi dlho som na to cele nemohol zabudnut. A teraz po par rokoch sa mi ozvala, mam z toho pocit, ze teraz by sme tomu mohli dat reset? (je take nieco? :D) a skusit to znovu. Vobec neviem, co si mam o tom mysliet, po tom vsetkom co som si s nou prezil... Ale na druhej strane, stale mi je velmi sympaticka, len neviem ci dokazem nejak prekonat to sklamanie.. Skusit to? Ci radsej to nechat tak... je mi jasne, ze sa musim len sam rozhodnut, ale aj nezainteresovany nazor si rad vypocujem :)

Agnes999

A ake sklamanie ty chces prekonavat? Ty si s nou vztah nechcel, sklamal si ju a teraz chces sam prekonavat nejake sklamanie? A to teraz uz ako s nou ten vztah chces ci zase ju chces len do postele a potom zmiznut?

kafe

a prečo by si do toho NEmal ísť? Čo ti bráni? To sklamanie sa týkalo predsa TEBA, ty si sa jaksi nemal k činu a stačila ti platonická eufória bez reality. Prosím ťa, čo chceš "skúsiť znovu"??? Veď medzi vami nič nebolo! Takže kámo, prestaň snívať a začni kapánek aj trochu žiť v tej realite. Tú kočku nepoznáš, fakt by ma zaujímalo to tvoje "po tom všetkom čo som si s ňou prežil". Čo si s ňou prežil? Tipujem, že nič, ani ju len nepoznáš, len si sa jednoducho úplne bezhlavo zaľúbil. Neboj realita ťa trochu prefacká :) choď do toho, zbytočne nerozmýšľaj a nerozoberaj, keď ani neni čo.

khlea

Ahoj a kolko mate rokov? A ako dlho ste sa vobec nekontaktovali? a ste z jedneho mesta? toto su dolezite informacie, lebo ked to je vztah na dialku tak moc sanci tam nedavam.

Slecna A.

stretla by som sa s tym clovekom, pokecala...a vnimala, ci tam este ta chemia je. Neviem nakolko si ju spoznal, ale v prvom rade by som sa snazila toho cloveka dostatocne spoznat. Laska sa sice tvori v "uzasnom opare zamilovanosti", ale to dlho nevydrzi. Zacnes si vsimat aj tie zle veci, zle vlastnosti a zamilovanost bude v prdelke :) Ked pojdes do vztahu s tym, ze ten clovek sa ti desneee paci a este ho budes aj dobre poznat, nehovorim, ze ta nic neprekvapi, ale aspon ti nepadne ten "zamilovany opar" :) Moja rada, stretni sa s nou, ale nic neocakavaj, tak to budes mat naj