Ako mu to mám navrhnúť?

Príspevok v téme: Ako mu to mám navrhnúť?
janulienkaaa

Ahojko, mám jeden problém. Mám 17 a môj chalan 25 a chodíme spolu už 10 mesiacov, ale nemali sme spolu sex. Už sme sa spolu raz bavili na túto tému, ja som mu povedala, že beriem tabletky a že by sme sa nemuseli ničoho báť keby používal aj kondom, ale on mi zakázal tabletky užívať a povedal, že som ešte mladá a že sex môže počkať. Viem, že má aj trocha pravdu, ale podľa mňa keď sa dvaja ľudia ľúbia, tak to nie je nič zlé a stačí si len dávať pozor. Ide o to, že neviem,ako mu to mám povedať, aby som sa zase necítila tak trápne odmietnútá... Ani sa necítím moc dobre, keď mu to mám navrhovať ja.....Čo mám robiť?

sweet_berry

janulienka ked som mala 16 chodila som o 5 rokov starsim priatelom
to iste mne ale vtedy neslo tak o sex ako o princip ze som mala pocit ze po mne netuzi
dnes viem ze chlape v tomto veku sex urcite potrebuje je to normalne a neverim ze nie
nasiel si inu seberovnu v jeho veku s jeho skoly vysky
s tou uz potom spaval
trvalo to 2 roky nakoniec ked som mala 18 sa to stalo konecne ale bolo to take vynutene:(vies nevchcela som ho stratit a myslela som si ze toto bude najvacsi dokaz mojej lasky
ale nestacilo uz si zacal vztah aj s druhou a chodil s nami naraz
nastalo sklamanie len ja som to odhalila neskor boal som slepa zamilovana

irca

janulienkaa, myslim si ze sy uz dost zrela na sex, je to podla mna cudne pretoze si mlada a urcite aj pritazliva, chyba je v nom pretoze ktory muz si to nechce vychutnat zo svojou priatelkou, alebo mozno stebou nepocita do buducnosti tak ti nechce ublizit.....

esti

nieje rvoj priatel nahodou panic?Poznam plno chalanov ktory maju aj viac a este s dievcatom neboli sice vravia ze ich mali kopu no ked ma prist na lamanie chleba tak zakazdym utecu.Musis urobit prvy krok ty a ak ta miluje tak mu to nebude prekazat... A to ze si mlada..ja si myslim ze 17 je akurat vek na sex.Poved z mu to ze po nom tuzis a ze ho chces.A ked ta aj potom omietne tak sa s nim porozpravaj ci nema niaky iny problem,ci sa nahodou nehambi alebo ci nebodaj nie je niak inak orientovany,lebo 10mesiacov je dost.To je moj nazor...

muž

evinka: nesúhlasím s tebou,keby bodaj všetci chlapci boli taký.Nevidím na tom nič zlé,keď sa dvaja zaľúbený ľudia pomiluju hneď prví mesiac.Ak ma niekto priťahuje všetkým čo k tomu patrý,tak nevidím dôvod čakať 10 mesiacov a dokonca odmietnúť partnerku,ako to urobil jej chlapec.Myslíš si,že tebe by to padlo dobre?Pochybujem.A sedemnásť si myslím je normálny vek na sexuálny život.Samozrejme,že každy má svoj názor,ale myslím si že každý extrém je zlý.Lebo u mňa nemať s niekym koho "ľúbim" sex 10 mesiacov je extrém.
Tili: tvoj príspevok som vôbec nepochopil.Ty by si chcela niekoho kto by s tebou nesexoval 10 mesiacov?To chápem,ale iba ak si mníška.Lebo žiadný zdravý človek a to je jedno či je to chlap,alebo žena nevydrží tak dlho bez sexu(samozrejme vy čo vydržíte sa hneď neurážajte:) a potrebuje mať sex častejšie ako raz za 10 mesiacov.To je len môj názor,nič v zlom.Ahojte.

tili

Janulienkaaa nevies si predstavit,co by som ja dala za takeho priatela ako mas ty. Ale to pochopis az vtedy, ked budete mat spolu sex dlhsi cas.

evinka

cawelo....no......pocuvaj janulienkaaa.......raz ta odmietol.....skusila by som navodit nejaku fajnu atmosferu...a td.....bolo to tu uz spominane...... a ked ta odmietne ece stale sanic nedeje..vies mnohí chlapi sa boja toho veku 17 rokov.....pockala by som do osemnastky fakt to niekedy funguje..no ked ta odmietne aj potom nieco tam nefunguje...povedz mu ze by to bol na narodeninky krasny darcek..alebo nieco take..chapes...chlapi miluju sex......a nechapem to moc...pretozeee...... 10 mesiacov je fakt dlha doba.....ked som chodila s priatelom ...po troch mesiacoch som cela nieco ja poriesit...a on mi pekne dal najavo ze ece by rad pockal...no a hned na to asi za mesiac sme sa milovali..no....aaa ma skusenosti uz od 15tky..ale mam kamaratov co maju 28 a thak..a ece su panici...vies....nieje na tom nic zle..abo moze byt nejako nabozensky zalozeny....abo mozno neveri tabletkam abo nieco...a mozno ce stebou spinkat az ked si bude isty ze fakt patrite k sebe...je to zvlastne ale niektorí chlapi su takyto...no bodaj by vsetci taky boli...ja takeho mam a som stastna...fakt nedavaj mu to za zle..... a este pockaj..nooo...hovorim nie dlho bo potom fakt neco tu nesedi...drzim palce....papees :-))