Veľký energetický výdaj a následný hlad

Príspevok v téme: Veľký energetický výdaj a následný hlad
LadyD

Mám 22 rokov a už od detstva sa rada venujem športu, posledný pol rok však o dosť intenzívnejšie, väčšinou každý deň. Problém je, že som stále hladná, čo som predtým nebývala. Mám vyváženú, hodnotnú a zdravú stravu, no nevydržím ani 2 hodiny bez jedla. Je to normálne? Môžem svojmu telu dopriať tak veľa jedla? Niekedy sa mi zdá že na ženu jem až príliš veľa.

Milky

Co ja by som za to dal. Sportujem intenzivne 1,5 az 2 denne a ked chcem chudnut, musim prijmat iba 1200 kCal denne.
Az pri 1600 mam vyrovnany stav.
Mam kamaratku, ktora zje na ranajky 10 rozkov len taky fukot a je vychrdnuta. Vzdy ked ju stretnem, len hnusne zavidim..
Bud rada a nech ti to vydrzi co najdlhsie:)

sheila.

Ak clovek intenzivne sportuje, spaluje vo vacsej miere niekolko hodin po sporte, takze mozes byt kludna, a pocuvaj svoje telo,jedz zdravo a vyvazene tak ako teraz, dopraj si dostatok jedla :)

VEDMA

pokial nepriberate na hmotnosti, tak nemate neprimerany prijem potravy
niekto moze "aj kona zjest" a nepriberie, niekto ma tak setrne nastaveny metabolizmus, ze priberie aj z pohladu na toho kona...
bud rada, si ten stastnejsi pripad, aj ked to lezie do penazi

nandza

Ja mám presne to isté. Jem hrozne často počas dňa a chytá ma neskutočný hlad. Na váhe ale vôbec nepriberám a ked som sa na to pýtala dokotrky povedala že môžem byť rada že by mi každá žena toto závidela a dodala že jesť vela krát počas dňa a menšie porcie je zdravé.