ach tie vlasy

Dee

mne sampon vacsinou vydrzi dlhsie ako farba. Asi somnejaka divna, ale sampon mi musel vyrast, drzal sa mojich vlasov ako kliest a farba sa mi rychlo vymyva

liena

Ja používam Wellu. Vlasy mám jemné a nie je ich veľa, ale najväčší problém je pre mňa statická elektrina, vlasy sa mi rozletia a hneď sú "pričapnuté" na hlave.

zufalaaa

ale su to farby ja myslim nieco co vydrzi 24 umyti:)a viem len o palette a londe,to vazne sa uz vyrabaju len farby?:(

tri bodky

Mne prestali mastnieť vlasy aj po tom, čo som si dala melír a teraz si ich celé farbím a v pohode tie dva dni bez umytia vydržím, niekedy som si ich musela tiež umývať každý deň, a tiež ma to nebavilo. A možno to mastenie súvisí aj s vekom, a možno aj s hladinou hormonov. Nebolo by zlé sa s tým poradiť aj s nejakým dobrým kaderníkom. Ja som sa poradila a nemám problém. A úprava vlasov... mám dosť neposlušné vlasy, také po ramená, ani rovné, ani vlnité a ich úprava mi ráno zaberie asi 10 minút. Dá sa. A nemyslím si, že ked si z 30 cm vzdialenosti dáš jemný film laku na vlasy, že by im to nejak poškodilo... Ale to je môj názor. Odporúčam, poradiť sa s kvalitným kaderníkom.

zufalaaa

este nejake rady?jasne ale zas nemam cas kazde rano si ich fenovat tuzidlovat a tak dalej a k tomu nechcem zbytocne pouzivat tolko stylingovych pripravkov,bojim sa,ze si ich znicim:(prosiiim este nejaka rada?a co myslite ohladom farbiaceho samponu?aky pouzivate vy?

tri bodky

Skús šampon Revalid, dá sa kúpiť v lekárni a stojí okolo 220 Sk. A skús použiť nejaké to tužidlo a lak na vlasy...