11 mesiacov bez sexu

Príspevok v téme: 11 mesiacov bez sexu
Lara978

Ahoj, mám taký menší problém a chcela by som vedieť Váš názor.
Už 11 mesiacov som nemala sex. Mala som priateľa 3 a pol roka, spávali sme spolu asi tak jeden rok. Potom sa to nejako pokazilo a odvtedy som ešte s nikým nespala. Bol to moj prvý partner v posteli. Bojím sa, že opeť, keď budem mať priatela, tak ma bude \\\"prvý\\\" sex bolieť.
Može sa to stať ? Prosím, povedzte mi Váš názor, alebo aj skúsenosti.

Kvety zla

zvedavec ty asi urcite zena nie si. je absolutne jedno ako velmi bude zamilovana, bez predohry a/alebo lubrikacie JU TO BUDE BOLIET. a zasa naopak, vela zien ma sex bez lasky ale ich sexualny partner vie co robi a tym padom to nema preco boliet.
prvy sex neboli len kvoli tomu, ze je tam neroztrhnuta panenska blana (mnoho dievcat pri prvom sexe panensku blanu viac-menej celistvu nema). boli preto, pretoze vo vagine nic vacsie ako prst ci tampon nebol, a penis je ovela vacsi nez toto, vagina sa musi prisposobit, UVOLNIT.
a aj tvoja druha poznamka tykajuca sa veku je dost hlupa - mnoho dievcat ktore su panny sa so svojim prvym vaznym priatelom nechcu vyspat po prvom tyzdni :) nie ze by na tom bolo nieco zle, ale mne naozaj nepride zvlastne ze spolu najprv dlho dlho chodili, potom sa rozhodla ze je on ten s ktorym chce stratit panenstvo, spavali spolu rok a potom ten vztah nevysiel. a je to absolutne irelevantne k danej otazke.

Zvedavec9

Mozem sa ta opytat - zaujalo ma to, ze si s priatelom bola 3,5 roka, pricom ste sexualne zili len asi rok. Co bolo pocas tych ostatnych 2,5 roka? Neviem si totiz predstavit byt tak dlho bez sexu. Ci ste zacali spolu chodit v 12 rokoch alebo ako to mam chapat?
Inak to ci ta to bude boliet alebo nie naozaj zavisi od tvojho rozpolozenia, stupna zamilovanosti, dovery v partnera atd. ale u teba uz rozhodne nepojde o fyzicky problem, kedze mechanicky si uz styk mala. Horsie je, ak sa vztah skoncil pre nieco, co v tebe mohlo vyvolat nedoveru voci muzom - vtedy naozaj mozes mat problem.

Kvety zla

Ano. Moze ta to boliet ak budes mat sex s nejakym chumajom, co nevie nic o predohre a lubrikacii.
Ale ak sa s nim o tom normalne porozpravas, vysvetlis mu situaciu a poprosis ho, nech je jemny, nech ti ho tam nestrci celeho po dvoch minutach bozkavania, tak to boliet vobec nemusi.
Dolezite je aby si bola uvolnena a NEZABUDNI NA LUBRIKACIU. Ak by si nebola dostatocne vlhka "sama od seba", kup si lubrikacny gel. A PREDOHRA. Oralny sex (on tebe) je napriklad super sposob ako sa nielen uvolnit ale aj zarucit lubrikaciu.