Metastazy na peceni

Príspevok v téme: Metastazy na peceni
ro

ahojte, viem, ze takychto tem uz tu bolo, ale nejak som tu nenasla co potrebujem. ja vlastne ani neviem co chcem vediet,asi sa chcem len vyrozpravat. som uz na kraji zo silami, nervy ako sa hovori v kybli. mojej mamine pred dvoma rokmi diagnostikovali rakovinu.nasla si hrcku v prsniku, podstupila radu chemo, operaciu, znova chemo a ozarovania, vraj pre istotu. toto trvalo rok. potom mala rok pokoj, vysledky v poriadku. min.rok v novembri ju pochytil strasny kasel, samozrejme obvodny lekar tvrdil, ze zapal pluc. po vsetkych moznych vysetreniach,kruta realita, metastazy na plucach a peceni. kasel ju trapi uz 5 mesiacov,do toho voda v bruchu,strasna bolest v oblasti pecene. kazdy den a pytam preco, preco prave ona musi takto trpiet. prosim ak mate niekto nejaku radu ako jej ulavit, napiste. viem, ze je toho plny internet,aj sme toho vela vyskusali,ale nic sa nemeni. niekedy ma lepsie dni, no tie horsie stale prevazuju. a ja som uz v koncoch.

bobo001

Egyptský čierny kmín,pomohol môjmu ujovi.Na -odkaz odstránený- hore na lište je o ňom všetko čo potrebujete.

zdravapecen

Prečo užívať čierny kmín:
V modernej dobe s nástupom chemicky vyrobených liečiv ustúpila táto bylina do pozadia, ale iba v „civilizovanom“ svete, iba že práve pre neúčinnosť chemických liekov sú hľadané nové látky, ktoré by mohli bojovať s chorobami, na ktoré moderná chémia nestačí, ktoré sú už na chémii rezistentné a tu slávia semená Černuchy nečakané úspechy. Moderný vedci teraz musia dat za pravdu osvedčeným tvrdeniam starých lekárov a ľudových liečiteľov.Od našej pečeni závisí naše zdravie.Je poškodenie zachytíme príliš neskoro,až keď sa prejavia jej následky poškodenia
Zdravá pečeň = život bez liekov

P&S

On kúpil Černuchu a užíval ju v celku nepomletú,hovoril že mu to tak lepšie účinkovalo. Černucha má výhodu,že ju môžeme užívať i počas podávania chemoterapie.

RNG

Nigela sativa/black cumin, tj najma olej z nej je prekpapivo ucinny na niektore rakoviny, najma na malo liecitelnu pankreaticku. Uvediem tu literaturu, ktora popisuje davkovanie
www.cancertutor.com

P&S

Známemu pomohla Černucha,užíval ju asi 10 mesiacov. Je to myslím Egyptský čierny kmín,ktorý obsahuje látku ktorá dokáže likvidovať rakovinové bunky.Ale to je len minimum čo dokáže.Je to vážna sila prírody.Na Google dojte Černucha,alebo Čierny kmín.

Kicko

Chcem len povedať, že môj brat svoj boj s rakovinou prehral presne na Silvestra.Mal metastázy po celom tele a strašne bolesti. Stálo ho to kopec peňazí lekárom a zbytočne.Je to strašne čo všetko jeme a mi len skonštatujeme, že sme na prvom mieste v rakovine hrubého čreva a ide sa ďalej. Držím všetkým palce aby sa vyliečili.

RNG

Dnes existuje vyse 350 prostriedkov na nicenie rakovin,ktore ale patria medzi altenativne liecby, ktore onkologovia az na male vynimky ale nepouzivaju. Vymenujem aspon niektore ako graviola, paw-paw, vysoke davky intravenalneho votaminu C, betaglukany, co stimuluju aktivitu a tvorbu NK bielych krviniek, ktore zabijaju rakovionne bunky, alkalizacia chloridom cezia, cistenie tela enzymami, co odstrania/rozlozia aj rozne utvary v tele, vcitane rakovinnych buniek atd. Ucinne su aj anto a proantokyanidy, ktore v kyslom prostredi rakovinnych buniek uvolnia kyselinu kyanovodikovu, co tie bunky znici.

klara19

ja môžem poradiť na pečeň pestrec mariánsky, kurkumu,kúru s ovocnými šťavami,zelenými nápojmi ale pri tejto diagnoze potrebuje vedenie skúseného,radu môžeš pýtať aj od Mgr.Podhornej

kikarika1

KICKO

skús stránku porada.sk, nájdi si tam "onkologické ochorenia" - je to diskusia s ľuďmi, ktorí sa liečia na rakovinu onkologickou liečbou (chemoterapia, rádioterapia)...určite ti niečo poradia, pretože tam dávajú svoje vlastné skúsenosti....držím palce bratovi, nech sa uzdraví

a ak ešte môžem niečo povedať na margo chemoterapie...raz mi povedal lekár: "ja by som svojej vlastnej mame onkologickú liečbu za žiadnych okolností neodporučoval a neindikoval.." (verím, že si to pochopila)

prajem všetko dobré!