Závislá na Bonprix

Príspevok v téme: Závislá na Bonprix
winki

Ahojte,

myslím, že väčšina z Vás to pozná, katalóg, alebo ich stránku. Čo na to hovoríte?
Ja som na ich veciach závislá. Od kedy som objavila internetový predaj a mám pravidelný príjem som závislá na nákupoch od nich. Pravidelne raz mesačne tam nájdem veci, čo proste musím mať.
Viem maniačka poviete si, ale keby som to nemala doma pod nosom tak nepáchnem do normálneho obchodu s oblečením.

lubkin26

chcela som napísať: kuponyzdarma.sk - AliExpress.com, kde som si objednavala na vianoce pod stromček aj so skvelými zľavami a dopravou sa nám to doma zapáčilo.

lubkin26

veľmi rada tiež nakupujem cez bonprix, hlavne keď majú rôzne akcie ako napríklad darčeky na narodky, či meniny, len človek musí ovládať aké veľkosti si má objednať, aby mu to sadlo ako uliate, keďže veľkosti sú tam o číslo posunuté. Ale keď som minule nakupovala viac vecí pod stromček, videlo sa mi objednávať z aliexpresu a ked som natrafila ešte k tomu aj na stránku -odkaz odstránený- nakúpila som toho oveľa viac oproti bonprixu a za taku istu sumu, len som si to musela objednať s časovou rezervou, aby som to stihla na vianoce mať doma :)

Tinusa89

Z Bonprixu rada objednávam oblečko, ale iba keď sú zľavy. Celkovo je to podľa mňa drahší obchod. Keď niekto chce trochu viac oblečenie nakúpiť teraz sú na bonprix -10% zľavy zlavovekody.sk

Oplatí sa ten bonprix klub ak nakupujete viac odtiaľ.

Andrea23476

Na Bonprixe využívam túto zľavu. www.akosizarobitpeniaze.sk Dá sa s ňou aspoň niečo ušetriť a teda občas si môžem vďaka tomu dopriať o niečo viac. :)

Julia21

Na Bonprix tiež rada nakupujem, nedávno som mame kupovala tuniku k narodeninám a veľmi sa jej páčila. Na týchto stránkach kuponer.sk mávajú rôzne akcie a zľavy, ktoré možno na bonprix použiť a ušetriť :-)