Prvý sex

sejly

Aleša 13 rokov?? Ved tvoj ''priatel''' spachal trestny cin vsak si bola este dieta mala si sa nanajvys tesit z prvej pusy a nie sexu... dnesna doba je ozaj zvratena

aleša

prvý sex som mala v 13 .. a bolo to brutálne s frajerom sme boli na chate aa zrazu ma začal vyzliekať mal 16 age.. a uplne to boleelo uplne ale ked tak ti už tam ho pchá aspoň 5 min potom je to skvelé a kričíte obidvaja ako šialený .. ach bolo to super

666Sára666

Ja som prvýkrát mala pohlavný styk s priatelom pred 2 mesiacmi a vôbec nic ma nebolelo ani som nekrvacala. Obaja sme bolí trochu prekvapení :) Tiež sme už aj stresovali kvoli tehotenstvu , ale všetko dobre dopadlo. Kamarátku taktiež nič nebolelo :) Je to veľmi diskutabilne. Ničoho sa neboj :) Hlavne buď uvoľnená a nestresuj :)

siluette

nikolka, myslíš si, že si ťa ten frajer raz vezme? nebolo by lepšie ponechať si panenstvo pre niekoho, s kým by si strávila zvyšok života a koho by si chcela za otca svojich detí? možno toho muža stretneš neskôr, nebude ti potom ľúto, že nebol práve on tvojím prvým? Nie je umením s niekým sa vyspať, ale naopak, umením je udržať si panenstvo a ísť proti prúdu dnešnej doby. Koľké dievčatá sa rozdávajú chalanom a majú kopec "vzťahov" za sebou, keď sa vydávajú, pravdaže v bielom. Koľké to potom ľutujú, že boli nerozumné, keď boli mladé. Nechcela by si byť iná?

Tuss

Kondom, ak bude priatel ohladuplný, a bude ťa penetrovať s citom, tak to nebude až také strašné, druhý a tretí krát to už bude príjemnejšie :-) samozrejme žiadny stres, sex je nato aby bol dobrý a aby si si ho vychutnávala nie preto aby si pri ňom trpla :-) samozrejme, ho skús nejako rukami ovplivnovať, myslím že prva poloha klasika, tak mu daj ruky na ramená a keď to bude bolieť zatlač a hádam pochopí :-)