Možem byť gay ked masturbujem pri ženach?

Príspevok v téme: Možem byť gay ked masturbujem pri ženach?
Feda111

Dobry den,mam 15 rokov bojim sa toho či niesom gay....približne každy den masturbujem maximalne 2 krat do dna ale vždy nad niejakou ženou...ale tak je to doma ale ked som niekde vonku mam pocit ked pozeram na chlapa že somnou to niečo robi....ale asi keby som na to nemyslel tak je všetko v pohode....aj ked vidim dievča vonku tak niekedy sa mi rovno postavi ale mam pocit že malokedy....aj ked pozorujem video a ma niejaka žena vystrih tak sa mi už postavil aj pri porne...ale už sa mi aj postavil aj ked som sedel v jednej lavici s chlapcom....ale ked som nadržany mam chuť masturbovať iba pri ženach a potom idem na to...ale ked som nadržany mam chuť iba masturbovať nad ženami...prosim poradite mi niekto ??

Jango76

Ja mám tie iste problémy ?ako keby si nahovaram že sa mi chalani ľúbia .. už to vedie k samovražde.... mne sa baby normálne páčili a teraz ako nad tým premýšľam dosť tak mi z toho značne hrabe.

Feda111

No možno je všetko v pohode len ja stresujem....viem že si napisal/a že neni doležite pri čom masturbujem či je to chlap alebo žena....ale ked som nemal tie stresy a som nemasturboval asi 4 až 5 dni tak som vždy masturboval iba pri žene a aj som mal veľku chuť pri žene masturbovať....asi by som teraž mal zredukovať masturbovanie

Kvety zla

Preco sa ti na to tazko mysli? Prehanas to s tym ako sa sledujes, s tym ako to riesis, podla mna absolutne chorobne. Je to absolutne jedno ci si homosexual, bisexual alebo hetero. Ide len o to kto ta pritahuje, nic viac o tebe tvoja sexualita nehovori. A len ty jediny to dokazes zistit, ze co vlastne si. To ze tu budes vypisovat ako sa pozeras na chlapov a ako sa pozeras na dievcata je uplne irelevantne. Preto si myslim ze tvoj problem nie je v tvojej sexualite, ale v tom ako chorobne sledujes vsetko co robis, ci a co ta vzrusuje, co to s tebou robi. Zajdi za psychologom, naozaj, toto nie je normalne to tak rozoberat. Nie pre to, lebo by si bol gay, ale preto lebo mas neustale nutkave myslienky, nemozes prestat (to by mohlo byt OCD), riesis nepodstatne veci, brania ti normalnemu fungovaniu.

Feda111

No tak ťažko sa mi nato zabuda....ale neviem nenapisal som tu ešte paru veci...pri masturbovani pri porne len vtedy najradšej masturbujem ked mu robi fajku ale ked s nou ma sex tak nič....ale pačili sa mi vždy dievčata aj na ksichte alebo ked boli fajne oblečene....len teraz akeby som nevedel či sa mi dievčata na ksichte pačia ale ked je dobre oblečena a ked je taka že by po nej aj chlapci šli tak sa mi pači a ked je niejak dievča prezlečene taka čo jej hovoria že je škareda tak jednoznačne sa mi to nepači....a chlapec ked je niejak prezlečeny tak že dievčata by po nim šli tak aspon si myslim že berem iba podľa imigu a nie že by som chcel niečo s nim mať

Kvety zla

ty to este stale riesis? no tak ty nemas problem so svojou sexualitou, ty mas psychologicky problem, nejaku fobiu. chod za psychologom/psychiatrom.

Feda111

Chcem nato nemyslieť ale nejde to....som zufaly s toho....už mi aj do hlavy chodi či by sa mi vobec hnusilo pobozkať chlapca

Feda111

No poradi mi ešte niekto ??....neviem vždy sa toho bojim sedim v autobusove ked idem do školy alebo po škole a sadne ku mne chlapec a začnem stresovať či to somnou niečo nerobi a mam taky pocit že ano.....ale doma mam chuť na ženy

Kvety zla

Chlapce nestresuj, najskor si hetero, homosexual s najvacsou pravdepodobnostou nie si (chcel si mat vzdy dievca, pacia sa ti a pritahuju ta dievcata). Osobne zastavam teoriu ze ludska sexualita je komplexna a rozdelenie len na homosexualitu, bisexualitu a heterosexualitu je sice jednoduche ale nepresne. Neries to, si mlady, uzivaj si zivot a uvidis co ti prinesie.
A nie, to ze sa ti postavi pri zene nic neznamena. Mnoho homosexualov ma dokonca deti, lebo roky predtym zili so zenou.
A este - sexualita nie je len o tom s kym chces mat sex alebo nad kym chces masturbovat, ale kto ta pritahuje, do koho sa zalubis a s kym chces byt.