Neviem ako dalej

Príspevok v téme: Neviem ako dalej
Natalie

Dobrý. Tak sa predstavím volám sa Natália a mám 15 môj partner ma 18 a sme spolu už rok. Nie je to už ako predrým stále sa hádame mne vadí na nom už v podstate všetko a jemu na mne..rozísť sa môžme kolko chceme ajtak sa hned k sebe vrátime.. často sa aj hádame kvôli jednému chalanovi a to len preto že si s ním píšem a môjmu vadí že s ním rozoberám náš vztah..ako tieto všetky hádky zastaviť ?

Lukáš

poradte mi prosim : mam priatelku s ktorou som už rok aj pol no lenže nastala taka vec že sa mi podarilo dostat na jej nik no a proste tam som si prečital take spravi ktore si pisala s viacerimi že tie spravi mi vlepili facku pital som sa jej nato no lenže ona to ešte aj napriek tomu že som to videl tak to zatlka chcem abi ste mi poradili ako mam Dalej pokračovať lebo ja už fakt neviem ako dalej čo bi ste robili vi v mojej situacii ????

Natalie

agnes tak asi si sa spravala a bola si ako male decko tak sa necudujem :) brat ma tiez 18 a jeho frajerka skoro 16 a su spolu uz dva roky a tiez to uz bere vaznejsie..kedze sesternica chodila s chalanom od 15tich a v 25 sa vzali :)

Agnes999

Tvoja rodina si ho oblubila? Ja keby som v 14-tich doviedla domov predstavit svojho chlapca, matka by ma asi prizabila. Ale holt, je ina doba. Ste este deti, vobec nie ste zreli na vztah. Este budes mat chlapcov. A nepis si s inymi o vasom vztahu, to by ponizovalo kazdeho.

Dadula56

Prestan rozoberat svoj vztah na fore a na roznych chatoch, s kamaratmi a pod. a rozoberaj ho s tym, s kym v tom vztahu si. Zastavit vase hadky viete len vy dvaja, ziadne vonkajsie vplyvy ich nezastavia.

lilyianka

no tak a kvôli čomu sa teda hádate? jemu vadí, že si píšeš s íným, to by asi každému vadilo a hlavne, ak s ním ešte aj váš vzťah rozoberáš ...Váš vzťah znamená ty a on,a nikto ďalší, chapen sie??

Natalie

to zas nie..ale nevidim ako dovod len to ze sa hadame :) mame sa radi a nemohli b sme bez seba byt aj cez toto vsetko len chcem dako utlmit tie hadky

Emily opat

Ze o rodinu, ale prosim ta. Si mladucka, co akoze teraz, ked si ho oblubili? S nim ostanes na vzdy, lebo tvoja rodina ho ma rada?
Takych este bude...

Natalie

Nirv- pise si a mne to nevadi aspon si trosku oddychne odomna a da si od inych poradit a ika - aj to ma napadlo ale ide aj o rodinu tak si ho oblubili

ika

Ahojky Natália, čo by som ti poradila?
Máš problém z partnerom, ja to vidím tak že k sebe nehodíde. Osobne si myslím že ty sa vyliečiš z lásky keď ti do života vstúpi úplne niekto iný a to tak že medzi vami prebehne taká chémia že hneď zabudneš na svojho partnera.