Ako zvládate výkyvy nálad

luciano

Facebook, komu niet rady, tomu niet pomoci. Ak chceš vysadiť AD, tak riskuješ návrat choroby a silné zhoršenie stavu.

facebook

Hmm, začať robiť niečo čo má baví, ak je to spojené s depkou, tak sa to nerealizuje pre nedostatok vôle. Momentálne som v stave, že komplet vysadzujem AD a kašlem na všetko, chcem to skúsiť bez nich.

Meretseger

Tým chcem práve povedať, že nie u každého to zaberie. Potom by hraničiari mali aspoň chodiť na terapie, ináč dokážu byť mnohí z nás príšerní :D

luciano

Na HPO sa predpisujú antipsychotiká a stabilizátory nálad, prípadne antidepresíva, ak je HPO sprevádzané depresiou.

Meretseger

Lieky na HPO ako takú nezaberajú, veď je to porucha osobnosti, tá je proste pošahaná:) Ale na depresie, čo ju sprevádzajú, rozhodne lieky padnú.

luciano

Výkyvy nálad signalizujú, že sa môže jednať o začínajúcu HPO, čo je hraničná porucha osobnosti. Táto porucha sa dá celkom efektívne potláčať liekmi. Treba dôverovať doktorovi a lieky poctivo užívať.

ika

Pokiaľ navštevuje psychiatra dala by som na radu lekára. Jednoznačne podľa môjho názoru na liečbu by som sa dala. Nikde není napísané že liečbu budete potrebovať stále. Určite Vám to pomôže a skvalitnite si svoj život. Odmietanie liekov nemá zmysel, Váš stav ktorý neliečite sa môže rapidne zhoršovať a môže to skončiť aj zle.