Zlé trávenie, pocit hladu, plynatosť

Príspevok v téme: Zlé trávenie, pocit hladu, plynatosť
tomi298

Dobrý deň už dlhšiu dobu cca 4 mesiace mám stály pocit hladu a nadmernú plynatosť hlavne večer, bývam unavený. Predtým som mával občasné hnaćky ktoré však po užívaní psylia prestali. Avśak tá plynatosť a hlad mi nechce prestať. Skúšal som kadečo veľa druhov probiotík, tráviace enzými s betaínom hcl, vlákninu, očistné kúry, kedajaké bylinkové čaje, dokonca aj proti plesňovú diétu a nič mi nepomohlo avšak pri tej diete sa to zmiernilo ale neprestalo. Zaujímavé že mám nesmiernu chuť na jedlo. Ja už neviem fakt čo robiť. Tá večerná plynatosť a većný pocit hladu ma nesmierne obmedzuje. neviete čo by som mal robiť ? ďakujem

Stankazajostanka

Pekny den citam tu o pocite hladu a k tomu ine priznaky. Chcem povedat ze uz asi tak tyzden pozorujem na sebe nieco podpbne aj ked ine. Mam neustaly pocit hladu aj napriek tomu ze sa dobre naranajkujem . vsetko co zjem je akoby som ani nezjedla lebo mi je stale zle od hladu. Problem stravenim nemam skor mam pocit opacny ale z toho pocitu hladu ma boli aj hlava a hlavu mam taku tazku akoby mi niekto na nej stale z hlavy mam aj unavu a take divne stavy navaly v hlave akoby hucanie a trochu sa mo aj toci. neviem to celkom presne popisat. neviem co to je . Neberiem ziadne vytaminy volakedy som mala taky problem ze som brala a bolo mi z nich zle ale teraz aj sa normalne najem a stale je mi zle . Uvazujem ze navstivim lekara lebo tie stavy ma neskutocnr vycerpavaju je mi tal zle ze jem jem mysliac ze mi to prejde a nic ako tak sa to utisi k veceru. Dakujem za akekolvek rady a pomoc.

mirana1

Máš narušenú črevnú flóru a hlavne premnoženú candidu albicans. Pokračuj alebo sa vráť k protiplesňovej diéte a dodržuj ju aj pol roka. Vyskúšaj probiotiká super acidophilus 10 miliárd, obsahujú okrem probiotík aj prebiotiká, ktoré sú pre ne výživou a sú kvalitné a silné, tiež tráviace enzýmy super bromelain a papain. Pozri si stránku liečebnej výživy mojezdravie.sk Úprava stravy je kľúčová.

Vinco1970

Ahoj, vyskúšaj Probiozym. Výživový doplnok na zlepšenie trávenia. Mne veľmi pomohol. Je prírodný a celkom lacný takže za skušku to stojí si myslím :) možeš pogooglit alebo pozri tu -odkaz odstránený- . Hádam ti pomôže :)

zoja56

Ahoj, pocul si niekde o histaminovej intolerancii? ma to podobne priznaky ako blby metabolizmu, naduvanie, plynatost, hnacky, zapchy, niekedy zvracanie, bolest hlavy, niekedy migreny.. na nete je o tom dost info. Ja len ze mne to lekarka zistila asi po 3 rokoch. Ono to je ze ti v tele chyba enzym, ktorym sa rozklada histamin a ten prijimas z potravy. Tak ho treba nejak doplnit a vsetko neprijemne sa strati. ja pouzivam Daosin, vzdy si dam jednu tableku pred jedlom a vybavene. Skus si o tom nieco nacitat, mozno je to aj tvoj pripad.

RNG

ZXnicena crevna flora , ktoru by mali tvorit najmenej na 90% proviotika je drazdiva na creva, sposobuje hnacky a zlu absorbciu zivin. Probiotika nestavi len nasadit ale treba ich aj zivit mikrovlakninami, aby sa mali moznost rozmnozit najmenej 1000 krat a tak obsadit crevnu floru.
Medzi mikrovlakniny patri napr pektiny, psylium, arabinogalaktany, inulin, glucomannan a ine. Najlepsia je znes viacerych, kedze probiotika potrebuju tiez pestru stravu tak ako aj my.
Lacne mikrovlakniny najdes napr od miestnej firmy Vemica.
Ine ako arabinogalactans, glucomannan a modified citrus pectins si ja objednavam napr z firmy Swansonvitamins.com (USA)

olga32

Ahoj. Pred časom ma trápili podobné problémy ako teba. Vyskúšala som množtvo rôznych prípravkov. niektoré boli do určitej miery účinné a iné zas nie. V poslednej dobe som bola veľmi spokojná s výživovým doplnkom s názvom Fibretta. Ide o zmes jablčnej, kukuričnej, ovsenej vlákniny a ďalších účinných látok, ktoré upravujú trávenie. Moje problémy sú už takmer úplne preč :) Objednávam si ju cez internet na stránakch nutristar
dúfam, že ti pomôže,tak ako mne :)