Muzska a zenska nevera

Príspevok v téme: Muzska a zenska nevera
Myslitel6

Prave som dopocuval vo Funradiu relaciu Bokovka. Princip je, ze nejaka zena tam da cislo na svojho muza a redaktorka sa ho snazi nalakat na rande. Hadajte ako to asi dopadlo... A ona ho mala tak zidealizovaneho... Ono je najhorsie to, ze muz berie sex inak ako zena. On ju moze lubit, ale moze mat sex aj s inou, lebo si to nespaja dohromady. Ide iba o pozitok. Zena ho moze dostat akurat do pozicie, ze jej nebude neverny, ale nie preto, ze by to sexualne nechcel, ale preto, lebo vie, ze by ju to ranilo, a ked mu na nej zalezi, tak sa tomu vedome brani. Chlap sa po sexe s inou kludne vrati domov a je znovu milujuci manzel. No ked je neverna zena, je to ovela horsie, lebo ta si to spaja s citmi a vacsinou chce svojho doterajsieho partnera kvoli tomu opustit.
Uvedomujete si toto rozdielne citenie oboch pohlavi a z toho vyplyvajucich problemov?
Dali by ste si takto otestovat svojho chlapa? A co myslite, ako by ste dopadli? Mne sa to zdalo byt uletene od tej zeny, lebo je to velmi povazlive takto zbytocne riskovat.

sususu

ved to by bolo dohodnute.. ked ste naozajste kamosky tak si robite taketo "sluzby" na vymenu... nemyslim ze by klamala... teda apson ma to nenapadlo...

sususu

a urcite s tymto testovanim netreba chdit do radia... na to staci aj dobra kamoska s ktorou to na "neho nasijeme"... o tom sa aspon dozvieme... o cudzej zene/muzovi nikdy...

sususu

Urcite by som neveru nevedela prehltnut ale ... kto je bez pomyslenia "ako by to bolo s inym, neznamym nech prvy hodi kamenom"... neznamena to ze nemiluje... nikdy som nepodviedla ale neznamena to ze si to neviem predtavit...podla mna tak je to aj s muzmi...TREBA LEN MYSIET NA TO AKU BOLEST TYM UROBIME...ako bolo uz napisane, ked niekto chce, nikto ho nezastavi...staci NECHCIET... da sa to? da sa zit v pare a mat sex stale s tym istym partnerom? Ak sa niekto snazi o zmenu a nove veci tak snad... ale da sa to pocas dlhych rokov ???Chcela by som tomu verit.

RNG

Hovori sa, ze "zeny su z Venuse, a muzi z Marsu" takze je samozrejme, ze zeny rozmyslaju inac, davaju ine hodnoty v zivote na ine veci ako muzi. Je to dokazane aj na cinnosti samotneho mozgu, kde pri meraniach zistili, ze musi pracuju askoro vylucne len s jednou stranou mozgu a zeny s oboma rovnako. V technologii sa to nazyva fuzzy logic, alebo multitasking u zien, coho mmuzi v drvivej vacsine nie su schopni, a preto aj ich logika a konanie su velmi rozdielne, sice presnejsie, ale menej schopne citov a rieseni roznych uloh naraz.
Nuz kedze je to dnes znamy fakt, musia sa s tym obe pohlavia vyrovnat, lebo nazdavat sa , ze sa mozu jednotlivi presne prisposobit podla zelania partnera je naivne a nerealisticke.

cherryberry

ja som teda tu relaciu este nepocula a neviem presne, ako to tam prebieha, ale myslim si, ze ak chlap to pozvanie prijme, este neznamena, ze to mysli vazne a naozaj by tam isiel. Je to predsa obratene na hlavu obvinit partnera z nevery na zaklade toho, ze si s niekym dohodol po telefone rande a pritom sa vobec nepoznaju. Vacsina muzov by suhlasila stretnut sa ale kolki z nich by tam realne prisli? A naopak, kolki z nich by sa komickou historkou hrdo vecer pochvalili svojej priatelke?:) Myslim ,ze vacsina. Chlapi su sice zvlastne plemena, ale ja sa drzim zasady, ze inteligentny chlap,ktoreho frajerka nedusi a sex s inou mu ,,vysuka z hlavy" nebude vyhladavat ine zeny. Toto je myslienka, ktora ma zachranuje od zufalych podozrievani a od lasovania v partnerovom pocitaci ci v mobile. Ak neverite tomuto, ako potom dokazete fungovat vo vztahu? Myslim to vazne, rada prijmem vsetky rady.

Vojtoo

to je retardovane, aj taka relacia "bokovka zeny" by mala uspech a este vacasi ako u muzov.
ale evidentne si to zeny zasluzia, ked su take ake su :D

spark

TinaM, vieš ja tak trochu čakám, že s tým prestane, ....nie, takéto typy neprestanú, ustavične vyhľadáva nové a nové známosti, píše a píše až zrazu to musí vyskúšať... a najlepšie, ked má pomocníka, vtedy je istejší, "nehambí sa tak" - citát.
Prekvapenie chystám, neviem, či to zvládnem do budúceho roka na narodky.
Možno ma trafí šľak a bude pokoj.Pre mňa aj pre neho. Zbožňujem vetu od neho: Ľubim ťa, aj ty mňa? Vtedy by som mu obila všetky maily čo mám stiahnuté o hlavu. Má šťastie, že nie som prchá, len prihlúpla. Iná by to už iste vyriešila. Ja proste všetko plánujem, ale platím priveľa zato.