Antidepresiva - strata orgazmu

Perzefone

na to aby bol muž schopný mať deti nepotrebuje preziť orgazmus ale mat ejakuaciu a to sa tu deje, on má výron ale nema orgazmus, tak co riesite veci mimo cesty, a ano tvoja strata psychickeho prežívania je spôsobna tým, že beries AD, ale časom sa to upraví, viem to z vlastnej skusensoti

Onnnidadsad

mam normalnu erekciu a orgazmus ked neberiem lieky akonahle zoberem 2 dni az tri dni antidepresiva erekciu mam normlanu ale nedokazem sa spravit a a aj ked sa spravim nic necitim . rozumeno ?
tak ma zaujima ako je mozne ze ako to posoby na mozok alebo na ktoru cast

RNG

Nuz potravinove doplnky ako vytazok zo st John's wort, ktory ma tak isto ucinok SSRI a SNRI neovplyvnuje nijak libido. Ani 5-HTP, ani SAM-e.
A nie sdu navykove ani nemaju ziadne skodlive postranne ucinky.

p.d.

No, vlastne som chcel povedat, ze je to mozne s tymi AD.
Dnes ma napadla taka vec, ze clovek, ktory objavil elektrinu musel byt absolutny supergenius. Ako zistit pohyb elektronov a este ho aj vyvolat?

Sejla

P.d. Ako preboha choroba súvisí s IQ? Strata orgazmu je jeden z vedľajších účinkov AD, mohol si si aspoň prečítať príbalový leták.

p.d.

No, neviem, neviem, niektore teorie su fakt velmi zaujimave. Zvierata nemaju kto vie ake IQ a maju potomstvo a rovnako je to aj u ludi...

cindy35

no ja som to myslela z evolucneho hladiska tak, ze sex priroda vymyslela na plodenie deti a teda ak ma niekto dake vazne problemy, fyzicke alebo psychicke, tak ta priroda mu ten sex odoprie kym nie je ok- aby sa nemnozil za ten cas, kym nebude ok.

neviem ake mas problemy, ale asi by bolo lepsie sa sustredit na vyzdravenie a potom aj ten sex bude ok aj bez liekov