Prekyslenie organizmu, premnožené plesne

Kickstar

určite skús silne zásadité potraviny ako citrony, petržlen, mango, hrozno a všeobecne ovocie a zeleninu, je dobré sa vyhýbať zakyslujúcim potravinám ako mäso, káva, alkohol, cukor. ja osobne mám najlepšie skúsenosti s molekulárnym vodíkom pretože je to najsilnejší antioxidant na svete, už nejakú dobu to užívam, je to super a rád sa s tým podelím s ďalšími ľuďmi, napíš mi alebo tu je rovno link: peterpolcic.sevenpoint2.com

RNG

Menej cukrov a sacharidov, pripadne aj masa a viac alkalickych zelenin ti odkysli telo. Pripadne zober aj silny alkalizaror, ako napr odkyslovac vin Kalinat(KHCO3) pol lyzicky skoro rano v pohari vlaznej vody na prazdny zaludok a jest az 2 hodiny neskor.
Na plesne to tiez pomaha, lebo tie sa zivia najma cukrami, ale ked mas problem vacsi treba podstupit intenzivnu dietu a doplnky tak ako to najdes napr cez Google.sk pod rng, candida.
V kazdom pripade ti odporucam brat plno mikrovlaknin a nasadit si kvalitne probiotika, lebo tieto vyrobia az 70% vsetkych obrannych latok pre telo, tj aj latok proti plesniam.