Mám strach o vnučku - je náladova, robí zle, je agresívna a vulgárna

vebe

Este s tym prefackanim rodicov- dost krute odporucenie. Nas syn nebol rozmaznany, venovali sme sa detom vela, mali stanovene hranice a predsa boli problemy. Detska ziarlivost je velmi narocny problem, skutocne su deti, ktore musia na akceptaciu surodencov dorast a my ako rodicia im v tom musime pomoct,musime hladat cestu ako s tym vyjst. Ak ste nieco podobne sami s detmi zazili, tak viete o com hovorim a aj to ze fackanie rodicov nepomoze. My sami sme sa trapili dostatocne, nikto nas fackat nemusel

vebe

Neviem ci je brat mladsi alebo starsi, ale u vnucky to moze byt prejav ziarlivosti a superenia s bratom. Ona takto uputava pozornost a zistila ze ju skutocne svojim spravanim aj uputa. U deti to funguje tak, ze ked neuputa pozornost v dobrom tak ju uputava tym zlym sposobom, ale vysledok dosiahne.Hoci sa na nu krici, vsetkych vytaca, ale venuju sa jej. V istom momente vznika v rodine bludny kruh. Velmi by pomohla navsteva psychologa, ktory pomoze rodicom zbadat dobre a pozitivne schopnosti dietata, ktore rodicia niekedy pre tie zchvaty zurivosti, agresivity uz ani nevidia. Urcite je v nej nieco dobre, je v niecom sikovna a na to sa treba zamerat, ona zisti ze dokoazal zaujat a nebude tak vycinat. Nepojde to zo dna na den a chce to zmenu postoja rodicov, starych rodicov k vnucke. Zazili sme nieco podobne a psycholog nam otvoril oci a nasli sme csetu k synovi

lilyianka

zlá výchova a rozmaznanosť, čo dodať, a dieťa vám aj na hlavu vyskočí
nemá pevnú ruku a to je zle, potom je agresívna, vulgárna a pod.

zewa

No, moze to mat dve priciny.
1. treba s nou ist k psychiatrovi po lieky. Vidim to kazdy den v praci. Dnes je vela chorych deti, ktore potrebuju odbornu pomoc. A bohuzial sa rodicia hanbia a radsej ju nechaju trapit.
2. je len rozmaznana a treba jej stanovit pevne! hranice, ktorych porusenie bude znamenat odobratie niecoho, co ma velmi rada.
A hlavne treba prefackat rodicov, aby si uvedomili, co s nimi 6rocne dieta robi!!!

p.d.

Ano, treba ju tak zamestnat, ze ked pride domov, aby uz nebola schopna nicoho:) Najlepsie ju prihlasit na aerobne aktivity, niekolko hodinove:)

rene1337

Rodicia nemaju vychovu pod kontrolou myslim ze by bolo dobre keby sa jej viac venovali a prihlasili na nejaky konicek kde sa to dieta inak zaradi a velmi vela krat to pomoze aj pri samotnom spravani.