Vyplachol mi usta, a teraz čo? Ako to rozbehnúť?

Príspevok v téme: Vyplachol mi usta, a teraz čo? Ako to rozbehnúť?
Nicol56

Ahoj
tak viete čo, potrebovala by som radu ako postupovať s jedným chalanom. Zoznámili sme sa v piatok v bare. Tam sme sa proste , no vypadalo to tak, akoby zamilovali, a aj sme sa bozkávali. Vraj sa mu páčim, on mne tiež. Je to zlatý chalan, zoznámili nás kamaráti. Teraz si píšeme na facebooku ale tak normálne, viete, nie ako vo vzťahu. A dnes sme mali ísť von aj s tými kamarátmi, poobede sa prejsť. Lenže on neprišiel, a potom sa mi hrozne na nete ospravedlňoval, že bol niekde včera, preto zaspal, a zobudil sa až keď sm už bola doma. Ale to si nevymyslel to viem .
A ja by som len potrebovala zistiť, či to berie ako jednorázovku, aleboto chce riešiť.
Jedna kamoška radí, nech normálne sa spýtam, nech ho ťahám von, nech flirtujem. trochu to má logiku, šak keď už pozná moje mandle mal by poznať aj zbytok.
Druhá vraví, nech som nedstupná, píšem mu zriedka, nevolám ho nikde. Aj to má logiku, šak nechcem ho odplašiť ani ho hneď vlastniť... ale zas... chcem aby vedel, že mám záujem.
Čo mám urobiť?

bevas

co by v minulosti dal muz/mladenec za to aby mal moznost ist s krasnou slecnou ktoru spoznal von, od rana by nervozne stepoval:)
a teraz? holobriadok si spinka az zaspinka. strasne si ho musela okuzlit:D

Agnes999

Len pre buducnost - vztahy sa nezacinaju tak, ze stretnem na diskoteke chlapca, vidim ho prvy raz v zivote a necham sa nim hned komplet olizat. Z toho zriedkavo vznika nieco trvale, vacsinou len sex na jednu noc. V lepsom pripade na par noci. Furt si mylis nadrzanost so zamilovanostou. S takymito sposobmi to daleko vo vztahoch nedotiahnes a budes len zatrpnuta a budes nadavat na chlapov.

lea128

Ebi, aj mna napadli hned rozne veci, ked som si precitala nadpis :D A urcite ako ti tu uz bolo radene, iniciativu nechaj na nom, ale bud k mila, zlata, vtipna, sama sebou... ked ta zavola vonku chod a uvidis ako sa vyvinie situacia:) Ked na nho teraz zaposoobis dobre, moze s tebou ratat aj do vztahu, ale moze si to teraz aj rozmysliet, ked sa mi nieco nebude pozdavat...Ale nic sa ho rovno nepytaj na vztah, ani zas sa netvar prilis nedostupne:)

ebi777

jajaja295
myslela tým zrejme, že sa bozkávali,,,, po prvý krát, keď som to prečítala, aj mňa napadli všelijaké veci

Dadula56

Nerob z jednej ohmatavacky a oblizovacky v bare namet na roman. Pokojne si s nim pis, ale necakaj od toho vela. Vnucovanie sa rozhdne nepomoze, ale ani hranie sa na nedostupnu. Zvol zlatu strednu cestu. Ono totiz neplati ta skvostna veta "šak keď už pozná moje mandle mal by poznať aj zbytok". Prenho to mohlo skoncit tam.

doubledog

"šak keď už pozná moje mandle mal by poznať aj zbytok."

skvostna hlaska :)

to, ako to berie, najlahsie zistis, ked ho nechas, nech sa prejavi sam.

james bond

co keby si sa chovala podla seba, a vynechavala z toho kamosky, akesi spolocenske pravidla atd., ludia uz fakt nevedia byt indidualni, len rychlo konat podla ´pravidiel´ aby ma nahodou druhi neodsudili

alibi

spravaj sa prirodzene,nevtieraj sa mu to chlapov odpudzuje, ale ani sa nehraj na trapnu netykavku take zeny su smiesne.