Môže byť tehotná?

Príspevok v téme: Môže byť tehotná?
Jan24

Zdravím,
hneď na začiatok si prosím odpustite trápne odpovede, ale:
Mali sme krátko pohlavný styl, pri ktorom nám praskol kondóm, lenže:
1. som sa neurobil
2. všade píšu, že to nemusí byť presné, ale robil som všetky výpočty neplodných dní a vychádza to tak, že to bolo v tretí neplodný deň.

Kvety zla

Jan, blahozelam - hovorila som ti ze to bude ok :)
mata, neviem kto ti povedal ze po piatich dnoch to zistis ale logick - k uhniezdeniu dochadza tyzden, casto aj viac po oplodneni, a oplodnenie moze nastat aj niekolko dni po pohlavnom styku. az uhniezdene vajicko zacina vylucovat hCG.
cize co by si zistila po piatich dnoch? ved do piatich dni sa este da pouzit medene vnutromaternicove teliesko ako "emergency contraception" - zachranna antikoncepcia, ktora zabrani otehotneniu. co som ti mimochodom aj pisala ked si sa to pytala prvy krat.
a to ze si nebola v takej situacii neospravedlnuje tvoju chabu znalost zakladov biologie. uprimne dufam ze tehotna nebudes.

mata222

ano to ma napadlo.....urobila som si ho piatich dnich lebo mi hovorili ze to vraj uz zistim....ja neviem co je pravda kazdy hovori nieco ine a v takej situacii som este nebola....

Jan24

Kvety zla, ďakujem ti pekne za pomoc.
V žiadnom príbehu čo som čítal nikto nenapísal ako to dopadlo, tak to rpe budúcich stresujúcich ľudí doplním: priateľka mala dnes ráno menštruáciu (viem, že ju môže mať aj tehotná, ale tá hnusná kvapka lásky menštruáciu prežiť nemôže).

Takže napriek tomu, že nájdete na nete vyjadrenia všelijakých gynekológov, ktorý nemajú rovnaké názory tak nie je pravda, že predejakulačná tekutina obsahuje spermie to je LOŽ. Samozrejme s výnimkou predchádzajúcej ejakulácie, ako už tu bolo spomínané...

lilyianka

tak počkaj do 28. a uvidíš, či dostaneš alebo nie ..ak ti budú meškať urob si test potom ...nechápem, načo si si ho robila 5 dní po??? a to, že máš väčšie prsia a bolia ťa a takisto aj brucho môže byť práve blížiacim sa menzesom...to ťa nenapadlo???

Kvety zla

mata, jasne ze mozes byt tehotna, a po piatich dnoch od pohlavneho styku by bol kazdy tehotensky test negativny, kedze este nedoslo k uhniezdeniu vajicka. sprav si test ked ti zacne meskat menstruacia.

mata222

awojte prosim poradte mi. 14.4.som mala nechranený pohlavny stik dva krat. po piatich dnoch som si urobila tehotensky test a vysiel negatívny... je mozne aby som mohla byt tehotna aj ked nic necitim?? mam večšie prsia ako ked mam dostat menzes...28.mam dostat. neviem nie som si ista ci mozem byt tehotna alebo nie...prosim odpovede mi zasielajte na meil:
martina1993408@azet.sk dakujem...