Platonická láska

Príspevok v téme: Platonická láska
EmmaLee

Ahojte :). Niekedy si chodievam na toto fórum čitať vaše príspevky a pri tých všetkých problémoch, ktoré tu riešite je môj ,problém, neskutočne banálny. Mám 18 rokov, pred pár mesiacmi mi skončil dvoj ročný vzťah. S rozchodom sa ešte stále vyrovnávam. Už som v tej fáze, kedy som si uvedomila že ten vzťah proste nemal perspektívu a sme na niečo takéto vážne ešte moc mladý. No lenže to nie je to, o čom som chcela hovoriť :).
Som z menšieho mesta a už pár krát som stretla jedného chlapca. Kedže vo väčšine miest je to tak, že každý človek vašej vekovej kategórie vie ako sa voláte, s kým sa kamarátite a s kým chodíte, aj ja viem ako sa tento chlapec volá. Ale to je všetko. Nemôžem si pomôcť, strašne sa mi páči. Je mi z toho trápne, nepovedala som to nikomu pretože si pripadám ako 14 ročné decko. Ja viem, väčšina z vás mi povie že prečo mu nenapíšem alebo niečo také. Ja si len myslím, že žiadny chlap by nechcel dievča, ktoré ide po ňom viac, ako on po nej. A tak to nechávam tak - chvíľkové pobláznenie, to prejde :). Ja od vás nechcem žiadnu radu, len som sa potrebovala vyrozprávať. Resp. to konečne niekomu povedať :D. Určite si poviete, že som blázon - a verte mi presne tak sa aj cítim :D.
Och, prosím povedzte mi, že nie som jediná ktorej sa toto stalo (okrem 14 ročných dievčatiek) :D

Sejla

EmmaLee vôbec to nie je tak, že sa chlap musí prihovoriť ako prvý. To možno platilo pred sto rokmi.. Dnes je ale normálne, že ženy a muži komunikujú úplne prirodzene... To, že sa s ním budeš rozprávať, pre neho ešte neznamená, že ho chceš viac, ako on teba.

Agnes999

Neboj sa, nie si jedina. A mozno budes prekvapena, ale aj starsim ako 14 rocnym sa stava, ze sa im niekto hrozne paci. Kludne to tomu chlapovi mozes nejako naznacit, nemusis mu to hovorit narovinu: "hej ty, pacis sa mi". Staci dlhsi pohlad, castejsi usmev. A on pochopi. Nestrapnis sa, nikto sa to nedozvie. Bude to vediet len on. A ak sa mu budes pacit, urobi druhy krok. Ak nie, budes sa tvarit dalej ze nic.