Krupica na tvári

Silvika9

Zjedla? Presne to si aj ja myslím, že sa mi to vyhodilo po paradajkách. Skúsim ten čaj a alergologičku. Vyskúšam veru ten čaj, potom dám vedieť :)

Slecna A.

ani ja som nemala ziadnu bielu krupicku...mala som krupicku, ktora bola telovej farby, akurat na slnku ju bolo vidno, alebo len pod urcitym uhlom. Dost to svrbelo, dokonca sa to sirilo aj na usi a krk. Kozna absolutne nechapala z coho to bolo. Povedala, ze som musela cosi zjest, co mi to sposobilo.
Vyskusaj ten caj, ved za to nic nedas a pochybujem, ze zelenym cajom by sa to zhorsilo. Skor kadejakymi mastickami a make upom. Ved zajdi za koznou...

SilviaL22

Len ja to nemám ako klasickú krupičku, teda tú bielu, ale veľa malinkých drsných vyrážok, nie biele opakujem...na dotyk je to drapľavé a na pohľad si to ani nevšimnem, ale na slnku a pri väčšom svetle to vyjde na povrch a vyzerá to ako milión jazvičiek. Ale čaj skúsim, díky :)

Slecna A.

Ahoj. Pred par rokmi sa aj mne z nicoho nic vyhodila na tvari tvz. krupicka. Pricina samozrejme neznama.....Mala som 18, prave som sa sla fotit na maturitne fotky...no des :)
Vystriedala som dve kozne. Ta prva mi dala jarischovu vodicku, plus daku dalsiu vodicku, plus dve strasne tuhe masticky. Absolutne mi to nepomohlo a po tyzdni som navstivila inu koznu. Ta mi povedala aby som si kupila cisty zeleny caj (bez prichute, bez ziadnych inych prisad). Urobila som ho ako klasicky caj a ked bol vlazny, vatovym tamponom namacanym v caji som si potierala celu tvar. Krupicka presla po dvoch dnoch...
Skus aj ty. Zatial nepouzivaj na tvar ziaden krem, mydlo, odlicovac, make up.