Trápim sa

Príspevok v téme: Trápim sa
rebarbora1970

Dobrý večer.
Chcela by som poprosiť o nejakú radu, názor.
Som vydatá v rodine kde som ako nevesta uplne neprijatá. Postupom času sa nám s manželom narušili vzťahy so všetkými jeho blízkymi čo ma veľmi trápi.
Snažila som sa kôli nemu viac krát o komunikáciu ale bez výsledku. Manžel je citlivý a trpí tým, lebo jeho súrodenci a tým aj ich rodiny ho ako keby uplne ignorujú.
Teraz v máji má svatbu jeho neter a mi sme dostali iba oznámenie bez pozvania na svadbu. Toto ma už dorazilo a manžel úplne zanevrel. Ja to však nechcem nechať tak a chcela by som niečo ešte skúsiť pre zlepšenie vzťahov. Neviem ako sa zachovať s tou svatbou, ignorovať úplne, ísť do kostola gratulovať ale dať najavo nespokojnosť?
alebo prísť priamo do sály a zablahoželať mladým?
Asi smiešne pre Vás ale pre nás nie už aj známi hovoria, že ak sa manžel nejako neobháji tak to pôjde takto dalej. Ako by ste toto riešili Vy?Ďakujem

Klasik12321

Toto keby sa mne stalo, bol by som najstastnejsi clovek na svete - nenavidim tie rodinne sesn plne pretvarky. My sme uspesni - najbohatsi z rodiny a najhorsie je, ze ked sme neboli, tak nas brali ako neschopnych odkundesov a teraz taka pretvarka, ze az - brrrrr fuj! A aj sme jedini bez rozvodu a mame sa stale velmi radi. Najradsej by som bol, ak by sme zili s manzelkou iba sami pre seba bez akehokolvek kontaktu s nimi.

ambrozia

No naozaj ten dôvod musel byť vážny, keď sa celá rodina obrátila k vám chrbtom. Ale len komunikácia je v tomto prípade dôležitá. Čo sa stalo, to si treba vysvetliť, ale rozhodne by som sa na svadbu nasilu nevnucovala.

Agness999

Hej, dovod je dolezity. Urcite ta neodmietli prijat do rodiny preto, ze sa im nepaci tvoj uces. Ten dovod ries. Tu ti neporadime nic.

p.d.

Ja si myslim, ze clovek zajde dalej, ak odpusti a kasle na to. Ak sa budete frustrovat, tak vam to akurat zvysi tlak.

nirv

Mňa by zaujímal dôvod. A netvarit sa že sa nič nedeje, ak máte ozaj záujem zlepšiť vzťahy tak to dajte jasne najavo. Ak odmietnu, už viac to neriesit.