Po rozchode tehotna? !?

Príspevok v téme: Po rozchode tehotna? !?
PomocKamaratke

Pekný deň prajem všetkým,
s priatelom sme mali posledný sex cca. pred mesiacom..nechránili sme sa, resp. chránili ale len prerušovaným stykom, nespravil sa do mňa... Ale rozišli sme sa a mne už asi týždeň meška menštruácia, doteraz sa mi to ešte nestalo. Test som si robila ešte pred tým ako som mala dostať svoje dni a ukázal sa negatívny..po mojich zisteniach to však nič neznamená..vela cikam, citim zvlaštny tlak v podbrušku, ako keby so, "to" mala dostať ale nič.. K lekárke sa chystam koncom týždna, snad sa dovtedy "mesiačiky"dostavia.. ALE, ak nie, ak sa mi potvrdí, že "som v tom"...ako by ste sa zachovali? Po rozchode? Po pomerne búrlivom rozchode? Nechali by ste si bábo? Povedali by ste to ex- partnerovi? Mám veľmi zvláštny pocit v sebe, vek na dieťa už v podstate mám ale..som zástancom úplnych rodín a nemyslím si, že by nás dieťa znova spojilo... Ďakujem za každý názor.

PomocKamaratke

Samozrejme viem, že otcom môže byť aj iný muž ale predsa...to nie je to "pravé orechové".. vždy tam bude "to niečo"... Ja sama som mala nevlastného otca, bol úžasný ale vždy som vedela, že pre svoje dieťa budem chcieť uplnu rodinu, je to jednoducho iné..
Dieťa je radosť, to áno :-) Ale neviem či by to odo mňa nebolo nezodpovedné.. ukrátila by som ho o niečo na čo má nárok no zmeniť to bohužiaľ neviem. Absolútne neviem ako sa zachovať..

kafe

Uplna rodina, to nemusi byt len otec dietata. Ale aj hocijaky iny chlap, co bude tvojim partnerom.
Ak netrpis biedou, mas byt, pracu, rodicia by ti sem-tam deculo povarovali, chod do toho. Ex by som to povedala, je to predsa len otec. Ale nie preto, ze by vas to malo spojit, ale preto, aby vedel, ze jedno deculo, co beha po svete je jeho.
A tiez.. je lepsie sa dozvediet, ze som tehotna, ako ze mam rakovinu. S dietatom je predsa len kus vacsia sranda :)