Bez menštruácie s arytmiou srdca

Príspevok v téme: Bez menštruácie s arytmiou srdca
denyy

Mám 19 rokov a ešte som nikdy nemala menštruáciu. Bola som na vyšetreniach, kde mi povedali že mi nefunguje jedna časť mozgu, ktorá to všetko riadi a mám málo hormónov a zistili mi tiež arytmiu srdca. Nasadili mi EKG holter a zistilo sa, že mi nepravidelne bije srdce a s dost velkymi prestavkami. Majú mi nasadiť kardiostimulátor.Je to jediná možnosť? Môj obvodný lekár hovorí že to je prechodné, že som bola chorá a nevyliečila som sa (v tom mal pravdu, že som bola chorá),iný zase hovoria, že je nutné transplantovat mi ten kardiostimulator. Môže menštruácia s arytmiou nejako súvisieť? Má niekto z vás podobný pribeh? Poradte mi prosim.

RNG

Zrejme nemas poriadne travenie a chybaju ti rozne ziviny, ktore su potrebne pre telo na tvorenie hromady potrebnych materialov.Travenie a vyber potravin si treba napravit(kyseliny enzymy, mikrovlakniny, probiotika)
Arytmia je dosledok nedostatku magnezia a najma vitaminu B-4, adeninu, ktory si telo ma vyrabat samo, ale zrejme nie u kazdeho,. Zdroje adeninu su na trhu dost vzacne, pozri na NADH, ATP, vytazok z cordycepsu, pripadne aj PQQ, ktory posilnuje aktivitu a tvorenie mitochondrii.

Na menstruacne hormonalne problemy odporucam brat yam

Zasadne si treba napravit prirodne procesy v tele miesto brania chenickych liekov alebo pouzivania masin na procesy, co si ma telo regulovat samo.