Naozaj dobrý rýchloschnúci lak

Príspevok v téme: Naozaj dobrý rýchloschnúci lak
LanaLou

Babýý, poraďte prosím nejaký obstojný rýchloschnúci lak, ktorý by som kúpila aj v DMku a nedala zaň celý majetok... Dnes sa chcem vybrať na nákup a lak na nechty už naozaj súrne potrebujem, len si tam nikdy neviem vybrať a doteraz som s nimi mala len zlé skúsenosti. Hm? Vopred vďaka :)

kijolita

ja som za cenovo dostupný lak rimmel 60 seconds super shine 340-tku od notino.sk a uschne ozaj rychlo a k tomu vydrzi neposkodeny aj tyzden

LanaLou

založila som túto tému, lebo mám doma už kopec lakov, z ktorých mnohé stoja za prd a ako sa poznám, tri roky sa ich už ani nedotknem a potom ich vyhodím... :D a keďže som chudobná študentka, mrzí ma vyhadzovať takto svoje vreckové do koša. tak radšej stavím na skúsenosti iných :)

LILIII

ja skor preferujem laky, ktore drzia a maju aspon aku taku trvacnost (napr. pupa kozmetika ma fajn laky)
ale i napriek tomu, by ma nikdy nenapadlo zakladat temu o laku na nechty :DDD
sorry baby, ale musim sa zasmiet ake sme obcas strelene :)))

kv.

a inak ja mam rada aj avonove tie normalne nie tie color trend.
pre mna su najhorie laky color trend, essence, elf , gosh ... catrice rimmel, SH za tu cenu ujdu.

dazdovka666

Mne sa Essence laky az take nekvalitne nezdaju... ako akykolvek lacny lak na nechty. Ako tu uz niekto povedal, treba vsadit na kvalitny podlak/nadlak. U mna zatial vedie Orly, Pupa, a najnovsie Zepter, ale to v DMku nedostat. Najblizsie planujem vyskusat Sally Hansen.

faidra8

rychloschnuce a kvalitne laky ma rimmel, pripadne catrice, zvysok z drogerky za vela nestoji, pripadne si kup akykolvek iny lak a investuje do kvalitneho nadlaku (napr. vytvrdzovac laku four seasons z lakarne alebo nyc topcoat zo 101drogerie)

alibii

ja som si na odporucanie sestry kupila ten essence a fakt je to peklo. uplne praska a lupe sa. to som este nezazila. najdlhsie mi vydrzi lak miss sporty.