Zaľúbená do zadaného

Príspevok v téme: Zaľúbená do zadaného
NinaM

Z nadpisu ste určite pochopili, o čo ide. On je môj spolužiak, ja som slobodná a on má priateľku skoro dva roky. Vždy sme boli dobrý kamaráti a ja ho už nejaký mesiac vnímam inak ako pred tým.
Nechcem mu to povedať a ani im pokaziť vzťah pretože viem, aké to je keď vám zasahuje tretia osoba do vzťahu. Nikdy som si nemyslela že aj mne sa takéto niečo stane. Nie je to jednoduché vidieť ho každý deň a tváriť sa že sa nič nedeje. Neviem čo mám robiť..

NinaM

No ja už dlhšie dúfam, že to prestane. Len zatiaľ je to stále horšie a horšie. A niekedy mi to podľa toho čo hovorí nepripadá tak, že je vo svojom vzťahu šťastný.

Vojtoo

bol som v takom "vztahu" :D ale su pravidla, ktore nikdy neporusis..
vitaj v pekle.. a dones si klimatizaciu, (deku nie), lebo to moze trvat ROKY..
zalezi len na tebe, ako rychlo sa "odlubis"

Slecna A.

do vztahu sa mu neplet. Moze sa ti to velmi trpko vratit. Keby so svojim dievcatom nebol spokojny, nebol by s nou. Nemala by si im preto narusat to pekne, co medzi sebou maju. Hlavne si uvedom, ze to zdaleka nie je jediny chalan na svete a to co citis moze byt len zamilovanie a to este zdaleka nie je laska. Zamilovanost odchadza ako prichadza...Stretnes niekoho ineho a na tohto si ani nespomenies...