Potrebujem nejakú radu motiváciu

Príspevok v téme: Potrebujem nejakú radu motiváciu
radusa456

ahojte, neviem koľko tú už bolo takých takých tém, nečítala som všetko.
ide leto a mňa trápi brucho a nohy :/
mam 160 cm a 64 kg:/
ide o tom že som sa rozhodla zdravo stravovať nie dietovať + cvičiť.
ide o to že som zo začiatku mala 67 schudla som za 2 týždne 3 kg bolo to asi v septembri.
snažila som sa celý december schudnúť každý deň fitko ale nič ani kg dole :/

proste to ma dostalo-dorazilo asi. teraz keď chcem zase zdravo stravovať tak vydržím cca 3 dní alebo max 5 ide víkend priatelia+ žúrky, sladkosti a tak.
aj keď nejdem nikam von cez víkend, tak tahám priateľa do obchodu aj keď si 10000x poviem žiadne sladké ale keĎ vidím to všetko v obchode tak to sa nedá :/
proste ja začnem a o par dní STOPNEM SA :/ je to moc zle neviem ako mam začať, ako mám so sebou pokračovať, potrebujem od vás nejakú motiváciu resp nejaky článok na nete. (obrázok vylepený na chladničke mi nepomohol) ďakujem za všetky rady! PS: sprosté komentáre si nechajte prosím pre seba

Simi2564

Takže,bola som podobný prípad ako ty.Nemala som volu a po týždni som prehrešila a ked už som prehrešila už to išlo dole vodou.No maximalne som na to doplatila.Moj metabolizmus bol na tom horšie ako predtým.Chudnem a cvičím každý den už asi 4 týždne bez toho aby som pomyslela na niaku sladkosť.Motivícia nieje iba to,že za necele 2 mesiace sú prázdniny a leto ale aj kvoli mojim prsiam.Moje prsia na to doplatili najviac.Mala som pekne velke pevne prsia a tým že som chudla,pribrala,chudla pribrala..sa stalo to, že mi začali ovísať.Iba prednedávnom ako som začala teraz chudnúť som si to všimla že sa mi velmi zmenšili a začali ovísať.Keby som zas prestala chudnúť a potom zas by som začala boli by ešte v horšom stave.To je moja motivacia ;) Dievčatá dávajte si na to pozor aby sa vám nestalo niečo podobné.Niesom ani po porode ani nič,som mladá študentka.
Musíš mať pevnú volu a nikto by ta do toho nemal tlačiť.Je to tvoje rozhodnutie či sa chceš cítiť dobre alebo sa chceš za seba hanbiť.

mtq

v prvom rade prestan sledovat vahu. zacni sledovat "rozmery". sval je pri rovnakom objeme ovela tazsi ako tuk. zober si radsej meter a namiesto vazenia sa pravidelne meraj (pupok, stehno, boky, ...)

v druhom rade, netusim ako sa stravujes, hlavne ked cvicis, no tuky sa spaluju vo svlaoch. ak chces spalovat viac (a viac si aj moct dopriat), potrebujes viac svalov. preto sa snaz do stravy dostat co najivac bilekovin - aby svaly mali z coho rast.

dalsia vec je, ze vacsina ludi sa dnes stravuje zle - primarne jedia hrce sacharidov a navyse sa snazia jest "nizkotucne" veci aby schudli. ako vyskumy, tak aj prax dokazali, ze tuky su v strave dolezite a nizkotucna strava plna sacharidov je prave to co vedie k vacsiemu pupku. snaz sa do stravy dostat zdrave tuky (maslo, ghi, avokado, oliv. olej, rybi olej, kokos. olej, orechy) a obmedzi tie nezdrave (slnecnica, repka, a dalsie rastlinne oleje, rozne ramy, flory, perly a ine stuzene rastl. oleje, margariny atd a tiez arasidy) + obmedzit sacharidy (pecivo, cestoviny, ryza, zemiaky).

JessicaI

Staci si pozerat v pondelok na TV "Premeny".
Ked budes vidiet na aku postavu sa mozes vypracovat ked si nebudes davat pozor na stravovanie tak by to malo pomoct.
Ako sa to tazko chudne to tam tiez uvidis...

ssssa

tie peniaze, čo vyhodíš na sladkosti, radšej investuj do nejakého fitnes trénera a on už bude vedieť, ako "na teba"