Shirataki diéta - cestoviny bez Kcal

Kikinka77

Osobne jedávam shirataki pravidelne, lebo držím diétu a fakt mi to pomáha, lebo neznesiem jesť na obed alebo večeru len nejaké chudé mäso, rybu, či vajíčka bez ničoho alebo len s nejakým šalátom. Vďaka shiratakom mám dojem, že jem normálne cestoviny a ryžu a nie som nervózna, že som hladná. Super ma to zasýti. Kúpila som ich už všelikde, niektoré smrdia. Naviac mi chutia shirataki DIET-FOOD. Kupujem ich v obchode www.dieta-shop.com , majú normálne aj väčšie Bio a niekedy dokonca aj veľké 1kg balenie, čo je praktické pre takých ľudí ako ja, čo ich jedia často. Dúfam, že som pomohla.

lienka23

Mne osobne najviac chutia cestoviny, ktoré objednávam na www.superslim.sk tekutina v ktorej sú nemajá až taký zápach a aj chutovo sa mi najvic osvedčili. :-)

niitkaata

no ja som vyslovene z chlorelly a spiruliny pribrala 2,5 kila za cca dva tyzdne a to som predtym roky mala stabilnu vahu...radsej som to prestala uzivat

Janka0876

Ahoj :) Môžem ti odporučiť zmes morských a sladkovodných rias Spirulina, Chlorella a Kelp. Je to nie len na chudnutie, ale aj na detox. Ja to užívam zatiaľ dva mesiace, ešte prvé balenie, ale schudla som zatiaľ 5 kíl a cítim sa oveľa lepšie -odkaz odstránený- :-)

banbulka

Ahoj určite odporúčam tieto cestoviny, a nie len že som sním schudla ale úplne lepšie som sa cítila aj krvný tlak sa mi znížil :)
Skús pozriet tu je za veľmi dobru cenu :) -odkaz odstránený-

zuzinka87

Fakt je to super potravina. Ja som schudla 32 kg a teraz si už rok len váhu udržiavam a tak jedávam cestoviny shirataki namiesto večere, jasné, že nie čisté, ale so šunkou, zeleninou a pod. a s troškou odtučnenej smotany alebo kečupom bez cukru. Hlavne večer je treba jesť nekalorické jedlá a tak som rada, že niečo takéto existuje, lebo majú len 6 kcal na 100 g, fakt som nič lepšie zatiaľ neobjavila. Skúšala som aj recepty zo stránky www.shirataki.sk dosť mi pomohli v začiatkoch keď som nevedela ako ich pripraviť.

Gugina

Je to super vec tieto cestoviny, osobne drzim dietu a shirataki jedavam skoro kazdy den a velmi mi chutia. V obchode som ich zatial nenasla, ale kupujem ich v eshope www.dieta-shop.com , vzdy si objednam dopredu aspon na mesiac a tak neplatim postovne fakt vyskusaj, nieco nekalorickejsie co sa podoba jedlu som este nenasla.

bugina

nejde o to aby si jedla iba cestoviny a z nich sa scudne. Zaklad je s cim tieto ,,cestoviny,, konzumuje. Zaklad je ze je to nahdara normlanych cestoviny plnych skrobov, ktore tvoje telo nevie spalit a premenit na energieu. Ale inak je to super. Nieco na sposob ryzovych rezancov (taktiez bez chuti - treba podochucovat).