Albertova

Príspevok v téme: Albertova
kiku203

Neviete mi povedat, ci este Luba Albertova ordinuje? Pisala som jej asi pred 2-3 tyzdnami na objednanie a este sa mi neozvala, tak neviem ci ma iny mail nez ten co ma na stranke (alternamedica@hotmail.com), alebo to vzdy tak dlho trva kym odpovie alebo uz neodpoveda na maily pacientov.. ktokolvek, neviete poradit?

Brigita232

Liecenie vidis, kolko ludi ma po ockovani toto a horsie. Ked tak nad tym premyslam, v 8. triede zapal pluc z jari, hned po vylieceni ockovanie tetanus alebo tbc, neviem a nasled.sk. rok od zaciatku ti co ty, zeby nahoda? Tazke kovy z vakcin vytvaraju v tele zapaly. Inak to cislo co si pises do nicku robis zamerne ci nevedome? Ak to druhe, tak vedz ze ti to prinesie do zivota len destrukciu,asi nemas nastudovane nic o symbolike a vplyvu na zdravie a psychiku cloveka.

Liecenie666

Áno presne, po očkovaní, lenze na to sa prišlo strašne neskoro. Začalo sa to len slabou únavou, ktorú som pripisovala iným veciam. Potom som išla na strednú školu , kde sa to rapídne zhoršilo, strašne som sa chcela učiť, môj sen bola medicína, učila som sa doslova v posteli. Spávala som 10 a viac hodín plus cez deň a bola som aj tak strašne unavená. Mala som stále ale vcelku dobre dni kedy som sa snažila fungovať. Keď som ale nastúpila na vysokú školu (pochopiteľné nie medicínu ) ten stav sa strašne zhoršil. To sa ani nedá popísať ťa únava, strašne ma bolelo veľakrát kĺby, svaly a čo bolo najhoršie hrdlo. Po roku a pol čo má denno denne bolelo hrdlo som už nevládala psychicky, každý lekár ma poslal k psychológovi pretože sa ani po XY vyšetreniach nenašiel dôvod môjho stavu. Ja som už posledný rok celé dni plakala, totálne som sa opustila a keď mi niekto povedal že CHUS je veľkákrat nekonečne dlhá diagnóza tak ma doslova chytalo šialenstvo z toho , že by to nemalo prejsť. Ešte aj teraz si poplacem keď si na tie roky spomeniem. A to všetko "vďaka" očkovaniu, ale samozrejme nejdem teraz hodnotiť negatívne na očkovanie, určite má pozitívne stránky ale u mňa to bohužiaľ tak nebolo. Proste nič mi nepomáhalo až toto. No, už som sa rozpísala, ale mohla by som o tom písať hodiny, našťastie je to minulosť. Veľmi vám držím palce :)

Imunocka

Verim ti ja si prechadzam podobnym mala si aj zvysenu teplotu ? Ja trochu mam a nie a nie dole mam asi vsetky testy vsetci ze patrim na psychiatriu.

Liecenie666

Imunocka
Píšem sem ešte raz a naposledy a to len preto lebo viem, čo unavovy syndróm obnáša. Môj príspevok je nižšie. Po 9 rokoch US som bola psychicky aj fyzicky v koncoch. Po roku liecby u p.Albertovej som takmer už úplne zdravá. Ver mi, že som vyskúšala všetko možné a dostupné. Nebyť p. Albertovej už by ani mňa nebolo..

Katkasinka

Aj ja sa chystam tejto pani tesim sa lebo u lekarov som nepochodila som unavena strasne nevladzem normalne veci nechapem ored tym som robila 12hodin a proate som ochorele viac krat klasivke prechladnutir a odvtedy sa to aomnou taha neviem nic nechapem podla lekarov som zdrava a som psychicky pacient pritom neveri mtomu ze som pretoze najlepsie viem snad sama ked je namna vela toho alebo nieco nie toto proste mi to pride cele chore aby ma tlacili nejakymi.... pekny den vsetkym a krasne sviatky dufam ze mi pomoze lebo uz neviem fakt kam

Forro

U Albertovej určite nenaletíš, to nie je žiadna šarlatánka. Je to psychologička. Radšej chod k psychiatrovi ked máš takéto postoje, to máš istejšie.