Opakované zápaly

71gloria

Pri zápaloch žíl pomáhajú studené zábaly z jablčného octu. Nechajú sa priložené na lýtkach minimálne pol hodiny.Nohy sa podložia približne do výšky 10 cm/vankúš/. Počas aplikácie zábalu treba zhlboka dýchať.Používajú sa aj ako súčasť prevencie vzniku kŕčových žíl.

RNG

Zapaly sa daju potlacit protizapalovymi prostriedkami, ci uz syntetickymi, ci prirodnymi. Ale kazdy zapal ma priciny:Moze byt sposobeny nahromadenim splodin alebo neziaducich materialov, na to by pomohli enzymy.
Moze byt sposobeny patogenmi, ako bakterie, virusy, mykozy, mykoplazmy ba aj krvne parazity. Na vsetky tieto existuju prostriedky na odstranenie.
Kedze casto diagnoza nie je lahka, uprednostujem prirodne prostriedky bez postrannych ucinkov. Tie moze clovek pouzit viacere, aj odrazu, a zistit , ktory zaberie. Bez strachu.Alebo presnej diagnozy.Vyliecenie v co najkratsom case je ovela lepsie, nez marne hladanie pricin a pouzivanie nebezpecnych prostriedkov.
Enzymy su zivocisne, rastlinne a bakterialne.Podla materialov ktore treba odstranit je viac druhov, zhruba na bielkoviny cukry, skroby a tuky.V tele su obvykle nahromadene bielkovinne latky, tj prve enzymy by som skusal proteolyticke. Tiez enzym na fibrin, ktory moze pokryvat steny zil (proteaza zivocisna, bromelain s ananasu, papain, nattokinazu a serropeptazu na fibrin a ine).
Sirokospektralne antibiotika z prirody uvediem vytazok s olivovych listov(aj antivitralne), citricidal z jadierok grapefruitu(tiez proti kvasnym infekciam a pliesnam),Graviola(nielen bakterie mykozy a virusy ale aj rakovina)Samento(specialny vytazok-TOA free- z uncarie tomentosy znamej tiez ako cats claw=una de gato=vilcacora) alebo aj oreganovy olej(divoke oregano)
Existuje aj verzia striebornej iontoforezy, kde cista strieborna platnicka zapojena na plus baterie 1.5 az 4.5 voltu, minus zapojeny na platnicku inde na tele, prilozene na miesto problemov prinesie do tkaniva za niekolko minut dostatocne mnozstvo striebornych ionov, ktore vyhubia patogeny. Hladiny takto dosiahnute nie su pre ludske bunky skodlive, lebo tie maju schopnost pripadne poskodenia regenerovat. Virusy a bakterie nemaju ucinny system regeneracie, takze uhynu.. Ja som si tak vylecil zapal na zuboch, herpes na pere(oskvarok) ba dokonca mi to pomohlo pri reumatickych bolestiach klbov.

kali

Mozno by pomohli nejake bylinky, netvrdim ze to urcite pomoze, ale pit caj zo salvie je na zapaly vynikajuce...Ale treba pit casto...

mata

Takze alo, nasla som. Je to litrove balenie a 95% obsahu tvori 100% stava aloe, je tam este fruktoza a citronova stava 4% a ako konzer. sorbit draselny - 1%.

mata

Nuz, je tam 100% vytazok aloe, nie je to nicim riedene,do kelu, nemam tu ten katalog, tak to nemozem pozriet presne. Ale produkty Justu su ozaj skvele, mam to odskusane.

mata

Nemam sice taketo problemy, ale myslim ze je na to vhodne aloe vera, napr. od spolocnosti Just. Stoji sice dost, ale je to jedine 100 % aloe a pomaha to.

Ivka 1

Culi na udržanie dobrého stavu a aj na akútny stav je výborným riešením užívanie
produktov na prírodnej báze.Môžeš sa poradiť aj s lekárom,ktorý sa tým zaoberá
už viac rokov.

culi

ona ma vrodené cievne ochorenie, nevyliećiteľné. Ide len o udržanie dobrého stavu, keď nemá zápali. Lekári zatiaľ riešili len zápal, potom má opäť lieky, ktoré by mali zabrániť opätovnému zápalu. Bola na infekčnom a chirurgii. Že vraj je na Slovensku nejaký špecialista čo sa zaoberá dlhodobobým užívaním liekov.