Pokazené pečivo?

Príspevok v téme: Pokazené pečivo?
howgh

Stala sa mi taká nepríjemná vec, že som zjedla asi pokazené pečivo hoci mi nejde do hlavy ako sa mohlo pokaziť. Vo štvrtok som bola v istom supermarkete a tam akurát vykladali z peci pečivo tak som si zobrala toto akože čerstvé pečivo ( áno viem že sú to pečené polotovary, ale akurát vtedy tam už nič iné nebolo). Kedže bolo ešte horúce dala som si to pečivo do sáčku ale nechala som ho otvorený, aby sa nesparilo. Večer som si ho dala na večeru. Už vtedy chutil akosi zvláštne ale nebolo mi nič takže som to neriešila. Na druhý den na raňajky som chcela toto pečivo dojesť Bohužiaľ rozhodla som sa že si ho dám s medom a tak sa stalo že ten med čiastočne prekryl pravú chuť pečiva a to že celé pečivo chutí nejak kyslo som zistila až ked som polku zjedla. Ov včera mám rozhádzaný žaludok a mám taku hnačku a krče že nie som schopná do seba niečo dať, aj sucháre a čierny čaj vo mne dlho nevydržia, takže je to fakt hrôza :/ Myslíte si, že sa mi to pečivo mohlo pokaziť mojim pričinenim že som ho mala v sačku ( ale v otvorenom)? Alebo to už bolo zlé v obchode? A aké lieky by ste mi na to prosím odporučili? Alebo mám radšej zájsť za lekárom?

howgh

ďakujem, nesmierne ste ma potešili :) tie krče nie sú až také desné, hýbať sa možem, ale aj tak je mi najlepšie keď ležím :) dúfam že to čoskoro prejde a možno ma tieto stavy donutia rozmýšlať aj nad tou pekárničkou... :)

Vojtoo

asi len nestastny/zly vyber peciva.
vrelo odporucam piect si pecivo/chlieb doma v pekarnicke alebo len tak v trube
usetris obrovsku masu penazi z dlhodobeho hladiska, a vzdy bude cerstve, a skutocne vies, ze tam neni nejaky humus :)
a chut?
nebo a peklo..

User_37597

podla mna to neni nic vazne...pockaj este cez vikend ci sa to upravy..popripade este pondelok a ked tak zbehni do lekarne po nieco co ti zastavy tvoje stavy :D
pokial nemas nejake vazne bolesti brucha ze sa nevies hybat tak to neries...pochybujem ze pecivo vies pokazit tym ze ho nechas v sacku teple...skor si myslim ze uz bolo potentuvane pred pecenim v obchode.normalne pi vodu a suchare a uvidis.

Cindy35

neboj sa, to nic nebude.
ked ti je zle len z peciva.
co by si robila keby to bolo pokazene maso alebo ryba? toto je nic.