Spim 28 hodin

Neo Ned

Neviem, ale mala by si si niečo zistiť ohľadom svojho biorytmu, cirkadiálnych rytmov a pod. Nie je dobre, keď človek len ide z roboty domov, tam si odpočinie, ide nakúpiť a zase robota...

nirv

No dobré extrémy jedno aj druhé , ale ja ked spim viac ako osem hodín tak som celý deň otapena a ospalá, čiže nemyslím že je zdravé toľko spat, skus to skrátiť na 12 hodín.

KAYLA123

Neboj oraganizmus si zvykne na vsetko a ked potrebuje spat tak dlho a mozes si dovolit tolko spat nemyslim si ze je to nieco neobvykle ja robim 12 hodin v bare a spim 13 cize priama umera skoro

cierna.macka

nejdem sa tu rozpisovat o okolnostiach ktore sa zmenit nedaju ovecka je jasne ze uvazujem racionalne a hladam najlepsie mozne riesenia pre svoj zivot tak aby mne aj vsetkym okolo mna bolo dobre a zatial je :) len som chcela vediet viac o spanku, co sa asi s mojim organizmom deje..nie riesit pracovny trh ale kazdopadne dakujem :)

cierna.macka

no ked ta to tak zaujima vsak nevieme o koho vlastne ide ti to napisat mozem :D ked odrobim 10 24 iek do mesiaca a pripocitam k tomu tringelty tak mi okolo 1600 vyjde ked je slabo tak mam 900 najmenej ale to sa stalo 2 krat

0vecka

ja tomu nerim som sa teraz nad tym zamyslel a 30 hodin na nohach by som zobral ak by to bolo len raz zacas ale pravidelne? ... inak nechcem byt neslusny ale kolko za tu pracu dostavas? by ma zaujimalo ze kolko penazi ti za to stoji ? :)

cierna.macka

Cindy povolene to uz nieje preto to pisem sem a nepytam sa mojej lekarky ..no vypijem tak 4-5 litrov cistej vody alebo mineralky v robote. ale pracu nemozem zmenit na 12 ky koli vysokej hypoteke to je udel dnesnej doby :)takto mam vysoke priplatky takze som rada ze som rada. No ked zaspavam L u l u tak si dam zeleny caj a na wcku si pustam na ruky do ladovu vodu, to jedine pomaha :)

Cindy35

no to je ine, ked si za barom, to je narocne na nervovy system aj zato, ze si zrejme ohucana cely cas z hlasnej hudby a cigaretoveho dymu.

to co spominas, su priznaky nervoveho vyhorenia. okrem toho taky dlhy spanok nie je zdravy aj za to, ze 24 hodin nic nepijes - nie je zdrave pre oblicky a mocovy mechur.

skus si zmenit na 12hodinovky, ak sa da. lebo dlho sa to takto neda tahat, ale kym je telo mlade, vladze. ze take sluzby mavali lekari v nemocniciach, neznamena, ze je to ok, ani neviem ci podla noveho zakonnika prace to je este povolene