Zahadna diagnoza

Príspevok v téme: Zahadna diagnoza
Lucasss

Zdravim vas,
moj otec zacal brat asi pred 3-4 mesiacmi lieky od internistu (nieco na tlak a predpisal mu este dalsich par krabiciek, ale neviem od coho presne), po paru dnoch od ich bratia mu zacalo byt z nich zle. Tak sa isiel stazovat k lekarovi na to, lekar ho odbil, ze NIKOMU este zle od tych liekov nebolo a predpisal mu pre istotu dalsie. Otec od tej doby schudol asi 15-17kg prestalo mu chutit jest a boli ho v oblasti podbruska na lavej strane alebo v strede okolo pupka. Momentalne je hospitalizovany, robili mu rtg,ultrazvuk, gastroskopiu aj kolonoskopiu. Gastro neukazalo nic, co by ten problem sposobovalo a kolonoskopia ukazala len polypy, ktore tiez nemozu sposobovat take bolesti ako ma. Ma za sebou aj urologicke vysetrenie kde mu na oblicke objavili, ze nieco mu tam rastie, ale je to vraj ohranicene, ma este absolvovat CT.
Chcem sa teda opytat, ci sa niekto nestretol s niecim podobnym a ci to mozu byt bolesti aj od oblicky ? Stazuje sa aj na bolesti krizov.

michael

Kríže, ho bolia od obličky, a v strede brucha signalizovala slezina že žaludok je v zlom stave.Tlak treba liečiť len pozvolna jedným nanajvýš dvoma preparátmi liekov, a čakať ako sa ten tlak ustalí. Ale to by lekár mal predsa vedieť alebo nie?

Lucasss

takze, zisteny mu bol zapal zaludka a Helicobacter, zacal antibioticku liecbu. Od lekara mal predpisany Nebilet, ktory moze sposobovat nevolnost, nechutenstvo, bolesti brucha a dalsie tazkosti. CT je naplanovane, takze uvidime.

Ivka 1

V každom prípade by mal vysadiť lieky od internistu. Veľmi mi to pripomína obdobie, keď na mojom ockovi robil štúdiu testovania liekov tiež jeho internista. Samozrejme bez záznamov do zdravotnej karty. Po pol roku testovania dostal ocko mozgový infarkt a po necelých dvoch rokoch ležania na posteli zomrel. My sa už nič nedozvieme ale dávajte pozor na svojho ocka, čo užíva ... Určite hľadajte pomoc aj u iných odborníkov,ktorí urobia potrebné vyšetrenia a nebudú pacienta otravovať liekmi a robiť z nich pokusných králikov.

rene1337

Odporucam urobit kompletne krvne testy hlavne onko markery ak je vsetko v poriadku tie lieky by som vysadil aj napriek tomu co tvrdi ten musim ho nazvat hlupym lekarom ked reagoval takto je to dost smutne. Ked budu krvne testy ct rtg usg vsetko v poriadku tak by som to hladal v psychike a to tiez treba neriesit ako to riesia u nas potlacat xanaxom a podobnymi srackami ktore akurat utlmuju ale nikdo nehlada pricinu pekny den

llek

Pokial niesu vysledky vysetreni a nie je ten proces v oblicke histologizovany, mozno sa len dohadovat, ze co to moze byt. Moze to byt primarny nador oblicky a moze to byt metastaza z nejakeho ineho nadoru. Ak ma bolesti, pricinou moze byt ten proces v oblicke - nie je uvedene, ze ake je to velke, ale CT prinesie presnejsiu informaciu, ci nie su zvacsene aj lymfaticke uzliny, ktore by boli pricinou tych bolesti. To s tymi liekmi, co si pisal na zaciatku, je podla mna len nahodna koincidencia 2 veci, ze v case ked mu boli nasadene nove lieky sa rozvijalo aj ine ochorenie- teda to co ma v oblicke a nevieme ci aj niekde inde

kabel

zdroj, niekedy sa povodny nador ani nenajde, len metastazy, takze nepis hluposti. Vysetrovacie metody nie su na 100%...

zdroj

predovsetkym si nenapisal ake lieky mu internista predpisal, preco vlastne za nim bol, ake mal predtym problemy. ked tak rapidne chudne, to moze mat vela pricin - stres, strach, alebo aj nejake ochorenie. ak by mal rakovinu tak uz by na to boli prisli.