Šteniatko - smutne

Jessi_1111

A možno je aj vyľakaná z nového prostredia... Ona si zvykne, to bude dobré, neboj sa... treba jej hlavne dávať najavo, ako ju máte všetci doma radi - ;-)

Jessi_1111

A má možnosť vídať sa so svojou maminou? Ak áno, tak jej to aspoň raz za čas umožnite... ale určite ju poteší hračka a vedomie, že ju veľmi ľúbite... :-)

ambrozia

Ja som mala psíka, ktorý mlieko nezniesol. Teraz mám druhého a ten od malička má rád mlieko a nemá s tým problém. No a veterinárka nám sama poradila, že piškótu občas môže.

Deria

vilaamalka, ty si pisala: preco by psik nemohol?" pretoze ked moze tvoj, neznamena, ze moze kazdy. my sme mali uz tiez psa, ktory pil mlieko (lebo mama mu vzdy dala:))ale aj tak su to len vynimky. okrem toho lolypop ma steniatko, netreba ju tym mylit.

LILIII

zase sa niekde niekto nieco docital ...... nieze bude len na granulkach to je to najhorsie co mozes pre psa urobit !!!!!

vilaamalka23

deria,,,,čitaj aj ty pozorne,,,pisala som že ak s tým nemá problém ,nepísala som že s mliekom nema žiaden psik problem....potom upozorňuj druhých ,,,,,

vilaamalka23

prečo by psík nemohol? mne veteriná povedal ,ak nemá problém s trávením laktozy ,je to v pohode, môj raňajkuje mliečko a večeria jogurt.....a to už ma rok ....

Deria

deepurple, mliecko s piskotami, zartujes? to nema co robit v psej strave! mlieko psi väcsinou dobre netravia a piskotu mozes dat tak raz za cas ako odmenu ale nie casto, cukor skodi psovi!

LILIII

staci si ho pritulit a rozpravat sa s nim ... ja mam doma takeho psieho pubertaka a stale sa mi pyta na ruky ,ked ma slabu chvilku...to tulenie mu ostalo a ocividne mu to robi dobre :)