Zastavilo sa mi chudnutie prečo? A jeden den v týždni papám čo chcem, je to zlé?

Príspevok v téme: Zastavilo sa mi chudnutie prečo? A jeden den v týždni papám čo chcem, je to zlé?
agatha30

už 3 týždne chudnem schudla som 3,5 kg... ale nejako sa mi to už 3 dni drží na 64,5kg a nejde to dolu pri tom jem striedmo dietne lahko a pijem vodu a 4x DO TýžDNA behám 45min...co by ste poradili aby to išlo dalej dolu na 60kg?.výšku mam 173cm..a co hovoríte na chudnutie kde jeden deň v týždni jem uplne čo chcem aj sladké a do sýtosti, lebo mne príde strašne obmedzujuce to celoživotne striedme stravovanie tak ten jeden deň je v pohode si dopriať, však nie?... či to mám zrušiť je to veľmi zlé? dakujem.

agatha30

nemozem tolko jest do druhej od rana sedim vkuse na riti v robote nemam to kde spalovat tolko energie.. a maso velmi nejem skoro vobec... ryžu si davam ale iba so zeleninou..

Dadula56

Jedine, co sa da poradit je zacat jest ako normalny clovek, nie zit 6 dni na light veciach a zelenine a potom do seba natlacit kazdy odpad potravinarskeho priemyslu, ktory vidis. Navrhni si normalne zdrave porcie jedla, odsleduj si, aby si tam mala dostatok zivin, urci si potrebu kcal na den a prepocitaj. Staci trocha snahy a hladania na internete. Zaklad je pochopit to, ze nejdenim sa nechudne. Nejedenim sa spomaluej metobaolizmus narusuje zdrabie a prepchavanim si zarabas na cukrovku. Takze najlepsie zacat odznova a uplne inak.

agatha30

tak dneska som mala ten den a mala som jednu dobošku .. dva taniere sini minís s mliekom:D lardamer s paradajkami ,čokoladový jogurt,1 kávu s mliekom bez cukru, a morcaciu sunku 100g s paradajkami, čIžE žiadna chvala moj apetit je veľky ked sa nekontrolujem... no a zajtra už idem normalne zase v chudnuti a behani pokracovat... kuáááá ale ak to nepojde dole tak ma porazí !!!!!!

hrac

sleduj miery a nie vahu ;-) sledovat vahu pri cviceni je dost nepresny parameter kedze naberas aj nejake to svalstvo. A ten jeden den je doporucovany, len zas neprehanat tak ze chces cely tyzden dobehnut

agatha30

ja to v ten jeden den asi preženiem dam si vtedy uplne co chcem lebo ked zacnem tak ja si neviem povedat ze dost..ale potom tyzden a volaco tahám na minime jedla malé porcie zdrave lahke veci zeleninka ovocie biele jogurty vývari a zelenina a light syr. a ten beh... ale dost som smutna ze to uz 4 den stojí netreba este ubrat z jedla???

JessicaI

Myslim si, ze to pojde dolu len treba vydrzat. Moze sa to zastavit aj na dlhsie, ale raz sa to urcite pohne ked sa budes zdravsie stravovat. Jeden den si dat to co mas rada je podla mna uplne v pohode len to neprezen s mnozstvom. Ja chudnem z vyssej vahy a tiez sa uplne neobmedzujem. Drzim sa hesla vsetko odtial potial.