Serlift a atarax na ťažkú depresiu

Ameliee22

tak ako pise kablica, serlift je slabsie AD, a ak takyto "odbornici" nam maju pomahat, tak amen tma...ako fakt..

kablica

Petto, ak vás taketo nezmysly ucia na specializacnom odbore pschiatria, tak amen s pacientmi...serlift je SSRI, cize patri medzi SLABSIE AD a Atarax ako antihistaminove anxiolytikum tiez nie je ktovieco, BZD su urcite ucinnejsie. A vobec nevidim dovod, preco by mal niekto uzivat Atarax, ked mu nepomaha.

andm

citrusar11: Silne depresie a pockat, kym to prejde? Hmmm... Neviem, neviem.

Ja konkretne som si nemyslela, ze mam tazke depresie, ale teraz, ako som zacala brat AD tak mam pocit, ze sa to zhorsilo...

andm

Serlift patri medzi najsilnejsie AD?? Praveze som pocula, ze patri medzi tie slabsie... Zacala som ho brat asi tyzden a pol dozadu, a tiez mam pocit, ze je to skor horsie ako lepsie. Depresivne stavy, nechut nic robit, neustala unava... tiez rozmyslam, kolko to este vydrzim...

Petto

serlift patrí medzi NAJSILNEJŠIE AD, študujem špecializačný odbor psychiatria tak o tom viem, atarx v žaidnom prípade nevysadzuj a ty luciano nemudruj, atarx patrí medzi najsilnejšie lieky proti úzkosti, zlepší sa to, neboj, len treba počkať, kým lieky dosiahnu terapeutickú hkladinu v krvnej plazme. Držim palce, ale nevysadzuj ich!!!

luciano

Serlift je AD zo skupiny SSRI a patrí k stredne silným antidepresívam. Zrejme ti nezabral, takže je načase zmeniť medikáciu a nasadiť silnejšie AD napríklad Venlafaxín, alebo Valdoxan. Atarax vysaď. Je to slabučký liek na anxietu a spanie a zbytočne ťa zaťažuje.