Stastne vztahy vs. nevera

Príspevok v téme: Stastne vztahy vs. nevera
repka

stale sa tu prebera nevera a podobne veci, ze som uz parkrat citala, ze baby mate - aj ja niekedy pocit, ci vobec existuju stastne vztahy a normalny chlapi a zeny.. preto zakladam tento prispevok aby ste sem napisali vase nazory na to a kludne opisali vase stastne vztahy.. a chlapi sa mozu vyjadrit ako vidia neveru a ci si myslia ze kazdy chlap bude podvadzat - podvadza a pod....

Stastnymanze

repka - Zaobera sa poradenstvom a jej plat je provizia z usetrenych penazi pre firmy. Je to sice riadny zaberak na cas - kazdy den cca. 12 hodin + sobota doobeda, ale vieme si to potom poriadne uzit :)

Stastnymanze

Dobre Pan_makaron - prijmam vyzvu - pod na to. Ja pracujem vo verejnej sprave v riadiacej funkcii - moj priemerny mesacny plat za 2012 bol 2066,- eur mesacne brutto, co je okolo 1533,- netto. Z toho v pohode platime hypoteku a dva lizingy a este ostane aj na potraviny. Z manzelkinho prijmu (bezne cez 10.000,-) si uzivame napr. luxusne dovolenky, investujeme do nehnutelnosti, aby sme na starobu nemuseli zit z dochodkov. Takze prosim uved svoj prijem. Ja nemam mat preco komplexy - jednak mam na Slovensko velmi slusny plat a jednak som v dost vyznamnej pozicii, ktora ma naplna. Takze pochval sa teraz ty. Som nesmierne zvedavy, aky je z teba chlapak... :)
Inak zivot berieme ako hru, nezenieme sa za peniazmi a aj vsetko sme dosiahli pomerne lahko a bez pricinenia akychkolvek znamych, ci rodiny - preskakali sme si aj robotnicke ubytovne, takze tak, ak by niekto chcel v tomto nieco zavidiet, tak by sa mal velmi dobre zamysliet nad zmyslom zivota :)

Pan_makaron

Stastnymanzel: Takze vlastne si pre nu, rodinu a aj domacnost v podstate nepotrebny?

Verim ze si uzijes lasku a vztah ked budes mesiac jest rozky v pripade ze by sa tvojej "rodine zaopatrujucej manzelke nieco stalo" :-)

To nie je o komplexe. Je o tom splnit si v rodine svoju ulohu. Kedze zrejme ziadnu nemas, mozno tvoja zena uz nasla niekoho schopnejsieho. Vela prijemnych prekavpeni prajem.

snúbenica

Stastnymanzel-také vzťahy ako Váš su mi príkladom.
Sme so snúbencom 4 rok,žijeme spolu, stále sme zaľúbení (inak ako na začiatku), vážime si jeden druhého, keď príde problém, riešime ho (hádky=diskusie), chceme sa vziať (verím, že sa vydám len 1x).
myslím si, že šťastné vzťahy bez nevery existujú, je to na prístupe 2ch jedincov, ktorí sa rozhodnú takto fungovať, neustále na vzťahu pracovať, brať ohľad nielen na seba, ale na obidvoch partnerov a ísť si za tým. ak niekto ide do vzťahu s "otvorenými zadnými vrátkami", resp. že ešte niečo hľadá, čo mu chýba, tak to asi dopadne tak, že niečo iné proste nájde. z môjho pohľadu sú šťastné vzťahy-dlhoročné vzorom, otázkou rozhodnutia a správneho prístupu a neustálej práce... musím podotknúť, že mám za sebou "pár jalových vzťahov", takže ten hodnotný si už s odstupom času dokážem vážiť si myslím, a neriskovala by som stratu...

Mimulus

Iba Katka - Ja? Prestal som sa s manželkou už aj rozprávať a odsťahoval som sa :D

A žije sa mi lepšie - som trošku spokojnejší...

Iba Katka

Mimilus, tu ľudia píšu, že šťastný vzťah je reálny v prípade, že obaja partneri sa rešpektujú, komunikujú a pomáhajú si, a tým robia ten vzťah šťastným. Čo si urobil za posledný rok ty, aby ten tvoj vzťah bol taký?

Stastnymanze

Pan_makaron si ma rozosmial, mas to riadne pomylene - v tom to absolutne nie je, naopak. Moja zena zaraba 5x viac ako ja - ona podnika, ja pracujem. Neviem, preco by sme mali riesit, kto kolko zaraba, ked to ide do spolocneho. To si iba CHLAPI tymto riesia komplexy :) Praveze vela znamych a najma zien povie manzelke, ze takto ako ja sa praveze prejavuje chlap, ze to neriesi a berie ako samozrejmost. Na prvom mieste je laska a vztah, peniaze su praveze niekde na konci. Drzim ti palce. nech sa na tomto moc nepopalis :)

Agnes999

Juraj12: no na tu otazku si mozes aj sam odpovedat, staci sa pozriet okolo seba. Kolko poznas slobodnych matiek a kolko slobodnych otcov? To nie su moje feministicke nazory, to je proste realita. A asi zijes na inej planete ked to nevidis. Alebo si zaslepeny.