Farba na vlasy Garnier color sensation - skusali ste?

Príspevok v téme: Farba na vlasy Garnier color sensation - skusali ste?
liliana0905

Ahojte. Mam prirodzene svetlo hnedé vlasy no už dosť dlho som blondína. Začalo to klasicky. Veľakrát melír a potom farba. Vyskúšala som už niekoľko odtieňov a rôzne značky. Najviac mi vyhovovala Pravá Blond - Sublime Mousse od Loreal (kedže nechcem žiadnu platinovú ale skôr prirodzenú). No tá sa dosť rýchlo vymýva. Teraz chcem vyskúšať Garnier Color Sensation Jemná Opálová Blond (alebo nejaký podobný odtieň)no nemám s ňou skúsenosti. Skúšali ste niekto? Nezafarbí mi odrast dožlta? Je rovnaká ako na krabičke? Poradte prosím. Chcem už konečne nájsť vhodnú farbu pri ktorej by som ostala. Ďakujem :)

liliana0905

Super. Tesim sa. Ja som nakoniec bola v drogerke a kupila som si Syoss lebo sa mi pacila farba na krabicke. Odrasty mi zosvetlilo ale o blond aku mam na celych vlasoch nemoze byt ani reci. A spodky mi chitilo do strieborna.. Ja som sa zase docitala ze garnierky su najlepsie a ze aj odrasty chyti tak ako ma.. neviem..ale asi to vyskusam..

MsLucille

ahojky no na inom fóre som sa dočítala že prirodzená blond 110 chytá viac do strieborna ako blond 111 čo je strieborná blond že to majú vymenené a písalo to viac dievčat čiže niečo na tom bude... ja som si kúpila 110 ale striebornú až nechcem tak pojdem vymeniť za tú 111...potom dám vedieť ako to dopadlo s farbením hehe