Neviem si už rady (unavenosť,malátnosť,lavé podbrušie pod tlakom..etc.)

Príspevok v téme: Neviem si už rady (unavenosť,malátnosť,lavé podbrušie pod tlakom..etc.)
Mirka53

dobrý deň. Som Miroslava a už vyše 2,5 roka chodím po lekároch s tým, že viem ,že vnútorne nie som v poriadku a že niečo sa so mnou deje. Prešla som húfom vyšetrení (pozreli ma spredu , zo zadu, zhora, zdola) . Gynekológia,gastroenterológia, očný, ušný, krčný, nosný, svaly, kardio. Všetky výsledky mám a aj vždy som mala viac než výborné (skutočne tabuľkové). Krv v poriadku, alergologické testy vyšli negatívne (aj na potraviny aj na rastliny). Už dávnejšie som začala pociťovať obrovskú úvanu a popritom som nemala žiadnu záťaž na telo dokonca som aj so športom prestala cítila som sa hrozne nevládala som výjsť ani len schody a bola som neustále unavená. Po čase to prešlo ale len jemne a kedže klin sa klinom vybíja začala som jemne športovať mala som obdobia ,že som si na stravu dávala potom zasa nie. Ale žiadny rozidel som nepocítila ani nevidela. Potom sa mi objavila krv v stolici aj ma vyšetrili ale na nič sa opäť raz neprišlo. Okultné krvácanie bolo negatívne. Gynekologička ma množstvo krát pozrela a všetko je vraj v poriadku. Krvácanie prestalo. Ale teraz mi mešká menzes asi 15 dní (tehotná nie som aj test som si robila) ale cítim stále na lavej strane v podbruší akýsi výmolček a teraz už pár dní mám pociť ako by som mala dostať menzes a stále nič. Viem si to aj nahmatať ale lekári opäť raz povedali ,že to nič nie je. A opäť sa mivracia neznesiteľná únava už si neviem pomôcť. Vyskúšala som množstvo lekárov dokoncaj psychológov všade mám výborné výsledky. Ale vnútorne cítim,že niečo nie je v poriadku a že sa niečo deje. Pociťujem aj obrovský tlak spod očí lekárka mi predpísala okuliare ale podľa mňa sú príliš silné a hlava ma z nich bolí. Mám pošarapatené všetko čo sa dá. Prosím ak máte posobnú skúsenosť s únavou,krvou v stolici,malátnosť a pociť,že Vaše nohy vážia tonu. Ozvite sa alebo dajte vedieť aký priebeh je u Vás. Moj progres sa nekoná. Stagnujem. Mirka

Prezývko55

Ale prosim vas ze parazity. Slecna alebo pani, ak mate vysledky z vysetreni dobre problem bude v psychike, aj ked to nevyzera vacsina problemov je psychosamatickeho razu.

Zazil som nieco podobne takisto s podobnym vysledkom. Pol roka ma bolala vkuse hlava, pol roka ma bolelu vkuse bruchu krce nafukovanie a rozne ine veci. Treba sa Odreagovat sa od veci.
Nie nasilu ale to vas bavi.
Ja som sa nutil nasilu jest zdravo nasilu cvicit, jedol som doplnky, probiatika vlakniny, spravil som si jedalnicek, pravidelne som sa stravoval a viete co sa zmenilo?
Nic.
Tak som sa so svojou priatelkou vybral do zahranicia vsetky tabletky vyhodil do kosa zacal som jest vsetko co mi chutilo a cuduj sa svete problemy postupne odzneli ze som si na ne nespomenul. Zabaval som sa. Uplne som zabudol na bolesti a na choroby. Trvalo to viac ako rok, bohuzial som sa dostal do stresovych situacii a vratilo sa to. No uz viem ze nie som chory, ze nemam rakovinu ze nemusim patrat po tom co mi je, ale dostat sa do pohody. Nemysliet na to zabavit svoju mysel vecami ktore ma naplnaju a bavia prirodzene. A funguje to.

agartio

Este poviem, ze psychicke problemy a depresie byvaju castym dosledkom od parazitov. Z tej intoxikacie.
Na toto zase najradsej lekari predpisuju anti-depresiva. Opat, je to celozivotny biznis, kedze pricina sa zase nechce hladat a odhalit.

agartio

Nechce sa mi to stale opakovat, ale skusala si hladat pricinu v parazitoch? Oni su priblizne tak za 80% chronickych chorob, hlavne tych nevysvetlitelnych.
Lekari ich nehladaju, lebo je to nastavene tak, aby si prave behala cely zivot po vysetreniach a brala lieky na vsetko mozne... len nie na pricinu.
Moj pribeh je taky, ze nevysvetlitelne chronicke problemy cely zivot, po skoro 20 rokoch som nasiel pricinu, v parazitoch. Cely cas boli vo mne a rozozierali ma zvnutra, a lekari... no radsej pomlcim. Pekne mi predpisovali vsetko mozne cely zivot na tie choroby. Dokonca ani dvaja gastroenterologovia nevyslovili ani podozrenie na parazity. Ked som to odhalil, musel som im dokonca vysvetlovat, akymi liekmi som ich zabijal, a ako som ich zhanal, kedze na Slovensku sa nedaju zohnat.

Cize takto funguje zdravotnictvo. Nic ine nez biznis. Najlepsie je nechat v pacientovi neviditelny vysavac energie, kvoli ktoremu je chory a robit sa, ze tam nieje. Takto maju o celozivotny biznis postarane.

Tolko moja skusenost.
Inak rovno poviem, ze zbavovat sa ich po 20 rokoch je horor. Zbavovat sa ich kratko potom, ako zacnu problemy, je ovela jednoduchsie.

Mirka53

Sas91 : to ma mrzí,že aj ty. To je neskutočné. Ja príkladne žijem, Športovala som , jem zdravo a myslím,že vnútorne som vysporiadanáa nie som utrápená a teším sa zo života. :(

lucia22

skús ešte vyšetrenie štítnej žlazy na endokrinológii, poprípadne krvné testy na mykoplazmy či chlamýdie

Sash91

Mirka, moje problémy sú veľmi podobné tým Tvojím! Ja s nimi už "žijem" tiež vyše 2 rokov a taktiež neviem príčinu. K tomu som za poslednú zimu ešte pribrala 7 kilogramov, keďže som prestala športovať aj ja a teraz neviem ako ďalej.
Cítim sa unavená, bolievajú ma nohy, čo doteraz nikdy nebolo, krv v stolici a niekedy bolesť v ľavom podrebrí. Výsledky mám tiež dobré, nikto mi nič nevie povedať. Už 2 mesiac sa pokúšam s Wobenzynom, ale zatiaľ nič nepociťujem, hoci som mala dni keď som si myslela, že bude všetko o.k.. Žiaľ, začína ma bolieť od neho žalúdok, takže asi s ním skončím.
Čo sa mi osvedčilo bola mrkvová šťava, teda aspoň na únavu....