Beh

Daduskaaaa

každého baví niečo iné.. ja som začala s behom, ale nevydržala som to dlho a hlavne som začala preto lebo som sa hanbila so svojou postavou ísť niekam medzi ľudí a cvičiť pred nimi... =( .. teraz som začala chodiť na jógu a bokwu .. najprv som si prečítala tento článok a veľmi ma to zaujalo -odkaz odstránený- .. možno to zaujme aj teba =) .. niečo podobné ako zumba len tam nemáš predpísané kroky a je tam super hudba viac ľudí a zábava ... a najlepšie sa chudne so zábavou

agel123

no nechejme kuchynske rady bokom a poradme racej nieco odbornejsie. Stani, rano ked sa zobudis tak sa maximalne napi cisteho zeleneho caju alebo vody, obuj si tenisky a daj si zopar koleciek okolo domu. Po noci je najpohotovejsim zrdojom energie tuk, cize ho na lacno spalis zarucene.

Mimulus

Prečo zrovna beh? Na chudnutie podľa mňa lepšie fungujú športy kde zapájaš celé telo. Netvrdím, že pri behu nie ale tam sú najviac vyťažené nohy. Napríklad také bojové športy alebo tanec. Toto je podľa mňa lepšia cesta. A ak mi neveríš tak som schudol za 7 mesiacov 37 kg.