Solárium - znamienka

Príspevok v téme: Solárium - znamienka
zuzana d.

Mám hrozne veľa znamienok, a tak sa už aspoň päť rokov vyhýbam slniečku a neopalujem sa. Ale teraz sa idem vydávať a nechcem konkurovať svadobným šatám svojou belosťou.Tak by som sa chcela opýtať, či je vhodné ísť do solária, alebo mám radšej vyskúšať samoopalovacie prípravky?A ak kozmetiku, tak ktorú značku?

yweett

ano sú štúdia kde ťa nastriekajú opaľ.prostriedkom presne neviem nazov a pekne rovnomerne budeš opálená,ešte som nevyskúšala ale dám číslo kde si môžeš zavolať a oni ti odpovedia je to štúdium v MA 0910/255558 :)

kocka

ahojte, ja chodim do solarka uz dlhsi cas a na tele sa mi zacali robit nove znamienka, a niektore stare su vyraznejsie ako boli... myslite ze mi hrozi rakovina alebo nieco? mam prestat chodit do solarka?

peter78

ja sa xem spytat,kedy je ten den v roku ked sa vysetruju znamienka.a kde sa da vysetrit specialnym zariadenim (neviem nazov tohoto pristroja)na znamienka v BB?viem len ze to moze stat cca 500Sk v sukromnych salonoch-resp.ambulanciach,statne zariadenia si myslim ze to nerobia na poziadanie.
dakujem

kendra

mam dve znamienka a celkom trocha večšie chcela by som vediet či to je važne tak rizikové ako hovoria kožné lekarky alebo nie....v solariu mi povedala že nie....a chodím tam ale mam strach ale choím tam:)

panika

no neviem, ci je to rada - ale su studia, kde ta nastriekaju a budes hneda hned a cela....Bez rizika v solarku a bez obavy z oranzovych skvrn