Kebyže tak môžem vrátiť čas alias ľúbim svojho ex!

Príspevok v téme: Kebyže tak môžem vrátiť čas alias ľúbim svojho ex!
ZuzkaMR

Moj príbeh je trošku zamotaný ale sama si za to možem, mám len 25 rokov a štyri roky som chodila s chalanom, ktorého som milovala najviac na svete lenže on mna podvádzal a nedával mi tú lásku tak na javo ako ja jemu ak to vôbec bola láska, ale nechcem si dodnes prpustiť, že by ma nemiloval. Po tých 4 rokoch sa on somnou rozišiel a ja som dosť trpela no nijako som sa mu nevnucovala ani nič, práveže som to celkom prijala aj ked to veľmi bolelo. No len mesiac na to ma zbalil jeho kamarát ktorému som sa vždy páčila. Ja som sa aj nechala zbaliť lebo som sa strašne cítila sama a len preto som s ním potom pár týždňov aj ,,randila,,. No stále som myslela na mojho bývaleho a aj som si tak hovorila že čo si asi o mne myslí keď som randila s jeho kamaratom. Ale možno mu to bolo aj jedno...Zabudla som spomenúť že aj on sa dal do kopy s jednou babou, no len on je s ňou do dnes a to je už odvtedy rok a pol :(
Ja som bola s týmo jeho kamarátom až som si uvedomila že nerobím dobre lebo som do neho nebola zalubená, no ako by som aj mohla ked som stále milovala svojho ex. Tak som to s ním ukončila a on dosť trpel. No o pár mesiacov po tom som sa dáko zahladela do ďalšhie ich kamaráta, pri ktorom mi bol ukradnutý už aj moj ex, no len ten ďalší kamarát zase nechcel mňa, teda zo začiatku, potom som to aj na neho kadejako skúšala, aj sa trochu nechal zbaliť, a ja som sa do neho zalubila ešte viac a už som si na svojho ex ani nespomenula. To bolo tak 8 mesiac po rozchode s mojim ex. Len tento ďalší ich kamarát nejavil o mna až taký záujem, tak mna to prestalo baviť a prestala som sa o neo zaujímať.
Od vtedy už ubehlo pár mesiacov a ja som si našla zase cestu k tomu prvému kamrátovi mojho ex. On je skvelý, dal by mi aj modré z neba, strane sa snaží byť dobrý, dá sa povedať že sme spolu, už pár týždňov, chcela som to s ním vyskúšať lebo je úžastný človek. Chcela a myslela som si že ho budem ľúbiť. Ale nelúbim :( A dnes mi je s toho strašne, pretože si uvedomujem, že stále lubim toho svojho ex, a od kedy sme sa rozišli, nebola som vobec šťastná, práveže naopak, som nešťastná a mávam aj deprersie, hlavne ked ho vidím s jeho priatelkov, aj ked ma podvádzal čo som spomínala už na začiatku, aj tak som ho milovala najviac na svete a s nikým som nebola taká šťastná ako s ním, on bol moja láska, moja polovička, úplne sme sa doplňali, verím že aj on mna lubil a cítil to tak tiež, aj ked je taka neskrotná povaha a musel asi mať tie bokovky.
Len teraz zase už druhý krát nechcem ubkížiť tomu kamaratovi mojho ex, pretože je to najlepší chalan akeho poznám, ale nelubim ho! no napriek tomu som stale s nim lebo mi je až do plaču ked si spomeniem aký je dobrý a ja by som sa s ním mala rozísť :(
Poradte mi čo mám robiť, viem, možno si myslíte čo som za kravu že takto som bola s bývaleho kamarátmi, ale mali sme spoločnú partiu aj po rozchode, tak som veľmi nemala kde spoznávať nových chalanov. A stalo sa to čo sa stalo. Kebyže tak možem vrátiť čas...

ZuzkaMR

No tak to máš pravdu, to je úplne vystihnuté, pretože ja nemám rada samú seba a viem že to je problém!Lenže ja neviem ako sa mám naučiť mať rada samu seba, popritom si myslím že som celkom atraktívna a mám pocit že aj chlapom sa páčim, no napriek všetkému si málo verím.
Stále si len vyčítam aké chyby som v živote spravila. Mám pocit že si ľudia o mne myslia len to zlé a že ma nikto nemá rád. Ja som aj dosť komplikovaná povaha, viem že si za všetko možem sama, ale mala by som sa pozerať dopredu. Lenže to nieje take lahké ked ma minulosť stále prenasluduje.

kafe

zuzka, normalna, sebavedoma baba je s dobrym chlapcom stastna a zli ju nepritahuju. Mas v sebe nieco, co potrebujes zmenit, aby si bola silna vyrovnana a aj stastna s normalnym chlapom. Lebo ak to nezmenis, zase sa zalubis do blbecka, co ti bude iba ublizovat. Venuj sa viacej sebe, ak sa nedokazes rozist, tak s frajerom bud. Nelutuj ho, on je s tebou stastny (asi), tak ho nechaj, nech si tvoju spolocnost vychutnava. Ale pracuj trochu na sebe, nauc sa mat sa rada, byt sebavedoma zena, nauc sa ist za tym co chces.

ZuzkaMR

S tým vrátením času som to skôr myslela tak že by som sa nedávala nikdy do kopy s našimi spoločnými kamarátmi. Teraz, neviem prečo a načo, ma možno aj štve že čo si asi tak ten moj bývalí myslí, aj ked viem že mi to može byť ukradnuté..
Musím zabudnúť úplne na mojho bývaleho, aj tak je to chalan ktorý za to nestojí, no ale láska si nevyberá. Bohužial..
S tým našim kamarátom spoločným by som to mala asi ukončiť, ale nejde to proste, je mi s ním fajn no ale nelubim ho. Nechcem mu zase ublížiť, je mi ho tak lúto, on je strašne dobrý aj ked viem že to nestačí a takto ubližujem jemu a aj mne..
Nie darmo sa vraví dobrý chlapci nás nudia a zlý trápia..

kafe

no dievca, ty praveze dakuj Bohu, ze nevies vratit cas. To chces zazivat znovu rozchod? Si masochista ci co? Co by bolo ine, kebyze vratis cas, ved by sa s tebou len zas rozisiel! Je to presne tak, ako pises - nechces si dodnes pripustiť, že by ta nemiloval. A keby aj naaahodou hej, tak ta lubit prestal, skoncili ste. Ale fantazirovanie a zitie v nejakej iluzii ti ide na jednotku. Len, ehm, unika ti realita.
Si prilis makka, skus sa trochu vzchopit a hlavne sa nauc zit sama so sebou, nie sa furt vesat po chlapoch, lebo to nedopadne dobre. Samota je dobra na to, aby si si utriedila myslienky, spoznala, co si robila zle a neopakovala rovnake chyby, aby si sa poriadne vysmutila a dala bodku za tym co bolo. A vsimala si trochu aj SEBA, pocuvala svoje vnutro, co chces, co ta tesi, akeho chlapa chces mat vedla seba a nie brat vsetko co i len trochu schopne, co je najblizsie.

TinaM

podla mna, ak stale myslis na svojho ex, tak si musis partnera hladat uplne mimo vasich spolocnych znamych. Viem, o com hovorim.
A k tomu tvojmu terajsiemu "vztahu": myslim, ze sama najlepsie vies, co mas robit.