Chcem otehotniet

amanda23

statisticky par, ktory sa snazi o dieta si pocka 6-9 mes. kym zena otehotnie..Ak to trva dlhsie, dajte sa obaja radsej vysetrit, lekar bude sledovat tvoju ovulaciu, sliznicu, ak budes ok, vysetria partnera. Niekedy dochadza k zvlasnemu javu, ze su obaja v poriadku, ale jednoducho zenske telo vytvara prilis kysle prostredie pre spermie, akoby umyselne ich nechce prijat, lekari sami nevedia preco, pricom s inym partnerom by tato zena napr. otehotnela lahko, poznam jeden takyto par, co mali tento problem..S tou kyselinou listovou by si tiez mala zacat..

Dr.

Robili partnerovi spermiogram? Ak nie, tak tym ste mali zacat. To je najjednoduchsie a najlacnejsie, tak sa tym zvycajne zacina vysetrenie.

Sasom

Kup si cyclotest, okrem antikoncepcie ma aj opacnu funkciu a po cca. 6 mesiacoch ti dokaze maximalne presne ohranicit ovulaciu. Hlavne ziadny stres, ber to ako pride, milujte sa z lasky, nie kvoli pocatiu a hlavne netlac na manzela, ze vtedy presne ked mas ovulaciu musite mat sex. Spermie preziju v tvojom tele aj 3-4 dni :) relax.