Vysadenie Yadine po 6.rokoch

Príspevok v téme: Vysadenie Yadine po 6.rokoch
Kira5

Ahojte dievčatá, chcem sa spýtať ako rýchlo ste sa dostali do normálu po vysadení HAK Yadine a aký to malo vplyv na Vašu pleť. Ja som v puberte mala akné a tak som nasadila antikoncepciu. Ani po užívaní HAK sa mi pleť na 100% nevyčistila. Aj teraz po 6. rokoch nemám pleť úplne čistú, ale mám ju predsa len lepšiu ako v puberte. Momentálne plánujem vysadiť HAK a zaujíma ma ako ste to mali s pleťou, menštruáciou, poprípade s otehotnením po vysadení Yadine.

zewa

No ja som po jej vysadení upadla do brutálnej depresie. Ale ktovie, či to bolo tým. A predtým som mala skvelú pleť, teraz je to horšie a tiež ten chrbát ako tu už bolo spomínané. Menzes mi nabehol na ten istý vzorec ako pred užívaním.

iwet

vysadila som yadine po 5 rokoch,teraz je to 2 mesiac po vysadeni...plet mam mastnejsiu ako kedykolvek predtym,ale vyriesila som to kvalitnym kremom takze sa to da vydrzat...vyrazky na tvari som nikdy nemavala,ani pred zacatim uzivania HAK ani po vysadeni...skor sa mi zacal po vysadeni vyhadzovat chrbat:(..ked som brala HAK posledne mesiace mi strasne padali vlasy a bola som strasne naladova,depresivna...po vysadeni sa to o 100% zlepsilo...a menstruaciu som 1mesiac dostala na cas a druhy mi uz asi tyzden meska a stale nic,takze neviem ci je to z tabletiek alebo sa nam s priatelom postastilo :-) kazdopadne by som si HAK uz predpisat nedala!

lilyianka

ja som nebrala Yadine, ale napíšem ti svoju skúsenosť po vysadení hak ... asi rok aj štvrť som sa dávala "dokopy" ... predtým som vôbec nemala vyrážky ani v puberte, len sem tam ..a po vysadení stále nejaká boal ... aj keď len jedna, ale o to väčšia a taká boľavá ... až som musela použiť zineryt a prešlo mi to ... no a o vlasoch ani nevravím ..mastné a každý druhý deň som ich musela umývať .... teraz po skoro 4 rokoch od vysadenia je všetko fajn, ale poviem ti, že už NIKDY viac žiadna hak...