Sny a vyklad

anjelik*

Nosense, súhlasím a doplním, to *prečo*. Pretože ak sa v spomienkach venuje často práve spomienke na svojho syna, tak je táto spomienka najhlbšia a najenergetickejšia a *najsvietivejšia*, preto si ju mozog pri zapínaní vyberá. :o)
Ambrózia, ak vytvoríš emocionálne veľmi nadupanú spomienku a to si asi aj vytvorila, keďže si naplno prežívala príbeh zo súdnej siene, kľudne sa ti to môže odsnívať. Sny samozrejme môžu fungovať aj ako nejaké varovanie podvedomia, ale ja sa skôr prikláňam k tomuto vysvetleniu, aspoň pri drvivej väčšine tých somarín, čo sa nám občas snívajú. :o)

ambrozia

No ja som mala túto noc taký hrozný sen, že sa trasiem ešte teraz. Videla som syna mŕtveho,a keď som sa mŕtvej dcérky pýtala, či syn naozaj zomrie, povedala, že áno.Som z toho v šoku, ale myslím si, že to bude asi aj tým, že som pozerala súdnu sieň, kde bol prípad o mŕtvom synovi.

nosense

p.d. - mozog nie je nic ine, nez biologicky pocitac. samozrejme len radovo komplikovanejsi ako sucasne digitalne, ci kvantove pocitace. jedine co by sa o tom sne dalo povedat je to, ze dreamka v kratkej dobe pred tym snom urcitym sposobom uvazovala ci spominala jej syna. to, co nasledne robil jej mozog s jej spomienkami (a preco) tazko povedat, no v podstate to ani nie je dolezite, kedze to nema ziadny vplyv na vonkajsiu realitu, len to nanajvys moze odrazat urcite javy a skutocnosti z pritomnosti, ci minulosti - teda napriklad ze nie "bude mat", ale "mala" s nim dobre vztahy. Taky sen tiez moze znamenat aj to, ze jej syn chyba a v sne sa reflektuje urcita tuzba sa s nim stretnut, alebo to moze byt aj cosi uplne ine a od veci. Preto vravim, ze je zbytocne to vobec rozoberat.

p.d.

Ja si myslim, ze sny mozu mat aj iny vyznam ako len reorganizovat mozog. Co sme nejake pocitace? Podla mna tvoj sen znamena, ze budete mat dobre vztahy.