Holenie intimnych miest

zajik

baby ak sa možem aj ja vyjadriť...už som vyskúšal všeličo,ale ak mám čas ležať vo vani,tak si prilejem olej do kúpela a vtedy je pokožka jemná a premastená,takže oholenie je úplne super

Maria22

ja sa zvyknem holiť iba večer,po umytí,vtedy je pokožka najmäkšia, používam žiletku max. na 2 použitia(krát),najlepšie by bolo vždy novú použiť a samozrejme penu na citlivú pokožku. Po holení ničím nenatieram. Na druhý deň žiaden červený zapálený pupáčik.

gabika989

ja mam podobny problem, ale mne sa nevyhadzuju vyzazky, len take cervene bodky. ja sa holim najskor v smere rastu...ale potom musim aj v protismere aby to bolo do hladka.robim nico zle? poradte prosim:)

bzzzzzz

nemaj strach nie si jedina.mne sa to tiež vyhadzuje, ale zalezi aku penu pouzivaš.a svrbit ta može aj predieranie chlpkov cez kožu tak toho sa nestrachuj.

grifin

No mne trosku vadi:) ked tam taky prales:D no neviem neviem a priatelovi sa to zda sexi ked je to take "naturalne" ale to mam si mam nechat take neupravene,ci si zastrihovat,ci co??? :)

ouevej

po holeni nakremuj s kremom nejakym.. alebo detsky puder.. =P a po castom holeni sa koza sama upraví natolko ze sa ti nic vyhadzovat nebude.. :) a naco holit nechaj tak.. komuto vadi? :D:D