Modne oblecenie, odkial objednavate?

Príspevok v téme: Modne oblecenie, odkial objednavate?
kindervajken

ahojte,

určite všetci poznate \"anglicku\" modu, ako napr. topshop,primark a podobne... chcem sa vas spytat, nasli ste niekde na internete,alebo mate nejaku osvedcenu stranku odkial taketo veci objednavate? slovenske obchody su fuj, ja potrebujem mat oblecenie ktore sedi, je pekne a material je prijemny na dotyk... nie ako u nas.

dakujem ak napisete, budem vdacna :)

janicka261

Už pár rokov nakupujem v Answear answear.sk výber je super a nikdy nebol problém s komunikáciou ani vrátením tovaru, plus darčeky navyše

Vera25

Ahojte, ja som si obľúbila obchod www.trendovica.sk, je to obchod zameraný hlavne na kabelky a peňaženky a iné módne doplnky ale majú tam naozaj krásne veci. Kvalita veľmi dobrá.

sme fit

Osobne najradšej nakupujem tak, že to aj vyskúšam. Aj kvôli deťom, nech im to sadne. :) Ale na internete sú na oblečenie pre mňa s dobrým výberom skôr lacnejšie e-shopy, kde kúpim neznačkové veci. Ak už značkové, tak vtedy, keď sa dá využiť zľavový kupón. Alebo počas nejakej akcie ako teraz napríklad Dni Marianne alebo v novembri, keď sú ešte vyššie zľavy na Black Friday. Tu je dobrý prehľad zliav na Dni Marianne www.kodino.com Budú zľavy aj do obchodov ako Douglas a podobné drahšie záležitosti, na značkový tovar na ZOOT, bielizeň na Astratex, aj niečo do domácnosti na 4home alebo elektronika na Nay... :)

dagmar12

ja mam rada moderne, nezvycajne veci :) ale tazko sa zhana v dnesnych obchodoch, tam je vsetko na rovnaky styl.... jedine z internetu sa daju pekne veci objednat

dellek

Ja nakupujem už dlhšiu dobu oblečenie z tonzes.com Zatial som dosř spokojná, Dodanie netrva dlho a velkosti sedia. Kvalita oblečenia je tiež dobrá.